Duelul orgoliilor la „Dansez pentru tine“: Bianca Drăguşanu şi Nicoleta Luciu luptă pentru a rămâne în concurs

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această seară, la „Dansez pentru tine", încă două echipe trec prin mari emoţii. Bianca Drăguşanu şi Carol Soldea, dar şi Nicoleta Luciu şi partenerul său, Attila Hainer, au fost condamnaţi la duel în ediţia trecută a competiţiei de la Pro TV. Confruntarea din această seară se anunţă a fi dificilă, pentru că atât Bianca Drăguşanu, cât şi Nicoleta Luciu intră accidentate în concurs.

În timpul repetiţiilor de la începutul săptămânii, Bianca s-a accidentat din nou la piciorul drept cu care a avut probleme şi în trecut, acum nouă ani. Vedeta a fost atunci pe punctul de a-și pierde piciorul.

În urma accidentării de la „Dansez pentru tine", medicii i-au pus o proteză pentru a-i imobilza complet piciorul, sfătuind-o să facă pauză de la antrenamente. A fost vehiculată, de asemenea, şi informaţia că vedeta ar putea să nu mai mai participe la duel, mai ales că ea nu a mai putut să repete dansurile din cauza acestei probleme. Dacă va abandona competiţia, Bianca ar fi a treia vedetă care părăseşte concursul din cauza unei accidentări, după Monica Davidescu, înlocuită de Roxana Ionescu, şi Pavel Stratan, în locul căruia a intrat în concurs Marian Drăgulescu, care a fost eliminat din competiţie. Bianca a declarat însă că nimic nu o va împiedica să continue concursul şi că vrea să facă tot posibilul ca partenerul său să-şi vadă visul împlinit.
Din fericire eu nu ştiu să bârfesc, să fiu invidioasă sau rea... dar, când ştii unele lucruri, e posibil să vrei să lupţi în orice condiţii... sau să ştii să pierzi, cu demnitate, şi cu sufletul împăcat că măcar ai încercat. Ştiu să ignor, ştiu să cad, ştiu să mă ridic, ştiu să câştig şi să pierd... Sunt pregătită pentru orice. Eu mulţumesc din toată inima mea celor care m-au încurajat mereu", a scris Bianca pe Facebook, ca răspuns la zvonul apărut în presă.
Astfel, Bianca a decis să ignore sfaturile medicilor, iar miercuri a început să se antreneze din nou. Pentru a face faţă durerilor, fosta asistentă a lui Dan Capatos a luat calmante şi a fost permanent supravegheată de un medic.

image

Bianca Drăguşanu şi Carol Soldea

Nici Nicoleta Luciu nu este în formă maximă, deoarece a avut şi ea parte de câteva lovituri. Vedeta spune însă că partenerul său merită tot efortul şi se bucură că este încă în competiţie, deşi acum trec printr-un moment greu.
„Am avut coaste fisurate pe partea stângă, acum pe partea dreaptă, m-am lovit tare la unghiile de la picioare şi unele cred că or să-mi şi cadă. Dar tot sunt fericită că sunt aici", a povestit Nicoleta.

Laurette şi Cristian Gog, debut în dans

În ediţia din această seară, pe ringul de la „Dansez pentru tine" îşi va face apariţia şi exotica Laurette. Mulatra va dansa pentru un caz umanitar, iar partener îi va fi fratele ei. Surpriza serii ca veni însă din partea lui Cristian Gog, marele câştigător al show-ului „Românii au talent", care, alături de Dana de la Titanii Funky Fresh (o altă trupă lansată la talent-show-ul de la Pro TV), va dansa pentru colegul său din semifinale, Tudorel Popa. Fostul concurent de la „Românii au talent" a avut şi el un trai foarte greu.

În această seară, concurenţii vor dansa tango şi folclor internaţional. Ei vor fi nevoiţi să transmită cât mai multă senzualitate, deoarece se va dansa tango în regim de concurs profesionist.Una dintre vedetele aflate la duel va părăsi competiția visurilor. Cine va reuși să depășească emoțiile și accidentările?

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite