Duelul „Click!“-Bănică prinde amploare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Camuflată, Lavinia a fost prinsă în capcana „Click!“
Camuflată, Lavinia a fost prinsă în capcana „Click!“

După ce ziarul „Click!“ a publicat ieri articolul „Bănică, ce-ai făcut cu blonda în apartament?“, în care relatează că Ştefan Bănică a petrecut mai mult de o oră cu o femeie misterioasă în locuinţa lui „secretă“, în timp ce soţia lui se afla la Moscova, Andreea Marin Bănică a declarat în numele amândurora: „Am răspuns clar ieri persoanei care m-a contactat de la «Click!», care-mi spunea, citez: «Când

Răspunsul meu şi al soţului meu, pentru că eram împreună când am primit mesajul, a fost următorul şi nu văd ce aş mai putea adăuga. «E Adriana Popa, care ne face haine amândurora, iar lui Ştefan îi face an de an costumele de scenă pentru concertele de Crăciun.

În acel bloc e apartamentul lui Ştefan, în care a copilărit şi care a fost renovat şi transformat în birou, o să ne tot vedeţi trecând pe acolo. Echipa cu care Ştefan lucrează pentru concertele de Crăciun se întâlneşte acolo de doi ani de zile». Vă amintesc că filajul este hărţuire, iar noi suntem foarte hotărâţi când e vorba de intimitatea noastră şi a oamenilor din jurul nostru, care nu sunt neapărat persoane publice. Suntem urmăriţi pentru că am avut curajul să reacţionăm şi oamenii de bun-simţ ne dau dreptate. Ne vedem de viaţa noastră".

Surpriza „Click!" de astăzi

Duelul „Click!"-Bănică ia amploare, adevărata bombă de presă explodează astăzi, când victimă a filajului echipei „Click!" a căzut Lavinia, fosta membră a trupei Spicy. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite