Doctorul lui Michael Jackson a ascuns că i-a administrat acestuia propofol

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Michael Jackson
Michael Jackson

Doctorii care au încercat să-l resusciteze pe Michael Jackson au declarat, în cadrul procesului intentat lui Conrad Murray, că acesta nu le-a spus niciodată că i-a administrat pacientului său propofol pentru a-l ajuta să doarmă.

Conrad Murray, medicul personal al lui Michael Jackson, este acuzat de omor involuntar iar procesul acestuia se defăşoară zilele acestea la Los Angeles.
Potrivit Reuters, paramedicii de la UCLA Medical Center din Los Angeles au declarat că starul era aproape mort când au sosit la locuinţa acestuia. Cu toate acestea, medicii au încercat mult timp să-l readucă la viaţă înainte de a-l fi declarat mort la ora 2.26 p.m.
„Conform evaluării mele, el era în moarte clinică atunci când am ajuns" a declarat medicul de urgenţă Michelle Cooper. La sosirea paramedicilor, doctorul Conrad Murray le-a spus acestora că i-a administrat lui Jackson numai sedativul lorazepam, nu şi propofol. Cardiologul Thao Nguyen a declarat că Murray nu a ştiut să le spună cât timp a trecut din momentul în care i-a administrat lorazepam şi momentul în care starul a încetat să mai respire:
„Doctorul Murray a spus că pierduse noţiunea de timp şi nu avea ceas", a declarat Nguyen juraţilor.
La două zile după moartea lui Jackson, Murray a recunoscut la poliţie că i-a dat cântăreţului 25 de miligrame de propofol pentru a-l ajuta să doarmă.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite