VIDEO "Dispariţia" unui maestru: Jackie Chan nu va mai juca în filme de acţiune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezent vinerea aceasta la Cannes pentru a vorbi despre viitorul său film de acţiune, "Chinese Zodiac", a cărui lansare a fost aleasă în mod simbolic pentru data de 12-12-12, maestrul artelor marţiale a frânt inimile fanilor cu anunţul pe care l-a făcut. "Acesta va fi ultimul meu film de acţiune", a zis Jackie Chan.

"Sunt prea bătrân acum. Nu ştiu cât mă mai ţin puterile. Pe viitor, voi mai face doar "Karate Kid 2" şi "Oră de vârf 4". Dar vreau să devin un actor adevărat. Vreau ca publicul să vadă că nu sunt bun doar la lupte. Pot şi să joc. Vreau să îl fac cunoscut pe adevăratul Jackie Chan", a transmis actorul  fanilor săi, conform 7sur7.be.

Jackie Chan a jucat în peste 100 de filme de la debutul carierei sale, în 1972. Actorul spune că până acum a avut fracturate toate oasele din corp. În filmul care va avea premiera la sfârşitul anului, personajul său se va afla în căutarea capetelor de bronz ale zodiacului chinez, realizate în timpul dinastiei Qing, în secolul al XVIII-lea. Au fost furate în 1860, iar cinci dintre ele n-au fost încă găsite. Actorul a ajuns la vârsta de 58 de ani şi vrea să se dedice unor filme mai "serioase".

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite