Designerul Jean Paul Gaultier, criticat de familia Winehouse

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Colecţia haute couture primăvară-vară 2012 creată de designerul Jean Paul Gaultier şi inspirată din stilul vestimentar al regretatei cântăreţe Amy Winehouse nu a fost pe placul familiei acesteia, potrivit thesun.co.uk.

Mitch Winehouse, tatăl cântăreţei Amy Winehouse, l-a criticat pe designerul Jean Paul Gaultier, caracterizându-i noua colecţie ca fiind „de prost-gust". Colecţia a fost inspirată din vestimentaţia lui Winehouse, care obişnuia să poarte combinaţii de materiale şi motive din diferite perioade ale modei. În plus, manechinele au fost machiate şi coafate ca Amy Winehouse.

Mitch Winehouse a precizat că familia cântăreţei a fost foarte afectată de fotografiile manechinelor îmbrăcate ca Amy.

„Familia a fost foarte supărată să vadă acele fotografii, a fost un şoc mare. Încă îi plângem moartea, am avut o săptămână grea, s-au împlinit şase luni de la decesul lui Amy" a declarat tatăl artistei.

Acesta a mai adăugat că prezentarea de modă şi colecţia au accentuat trăsăturile negative ale cântăreţei, iar familia nu a fost consultată cu privire la folosirea imaginii lui Amy Winehouse.

În timpul prezentării, manechinele au defilat fumând, lucru pe care artista l-a făcut de mai multe ori la concertele sale în Franţa, deşi fumatul era interzis.

Mitch Winehouse a mai precizat că Jean Paul Gaultier nu a dorit decât să facă bani de pe urma colecţiei.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite