Desert cu aur sau roşii afumate şi biban marinat în sake. Vezi aici ce mănâncă starurile la Globurile de Aur

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unele dintre cele mai renumite staruri de la Hollywood, printre care Kate Winslet, Nicole Kidman, George Clooney, Angelina Jolie şi Brad Pitt, vor fi prezente, în această noapte, la cea de-a 69-a ediţie a Premiilor Globul de Aur, care va avea loc în Beverly Hills. Pentru ei, un maestru bucătar şi un cofetar şi-au pus la bătaie toată imaginaţia şi au creat un meniu festiv, care include mai multe delicatese.

Printre altele, starurile care vor fi prezente la gala Globurile de Aur 2012 vor avea, la antreuri, ravioli în crustă de fistic, cu ruccola sălbatică, roşii afumate, compot de dovleac şi brânză burrata.
La felul principal, invitaţii se vor delecta cu biban de mare marinat în sake, cu garnitură de ciuperci, sau coastă de vită cu sos ragu din hribi şi seminţe de pin.
Şi, pentru că e vorba de Globurile de Aur, desertul va fi însă cu-adevărat special: terină de ciocolată cu migdale crocante, ornată cu miere de salcâm, caramel, fructe de pădure şi aur comestibil (care costă 135 de dolari gramul).
Totodată, invitaţii se vor delecta cu şampanie Moët & Chandon Grand Vintage 2002.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite