Demi Moore, în spital din cauza etnobotanicelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa Demi Moore a fost internată la începutul săptămânii trecute într-o clinică din Los Angeles nu din cauza surmenajului, cum au comunicat reprezentanţii vedetei, ci pentru că a fumat „ceva similar marijuanei", potrivit înregistrării de la numărul de urgenţă 911, relatează people.com.

Demi Moore avea convulsii şi febră foarte mare după ce a fumat o substanţă necunoscută. „A fumat ceva. Nu e marijuana, dar e ceva similar", a spus femeia care a sunat la 911. „Are convulsii şi e semiconştientă", a adăugat aceasta.  În acel moment, o altă femeie a luat telefonul şi a spus: „Tremură, are convulsii şi «arde». O stropesc cu apă rece, pentru că «arde»".

La un moment dat, pe înregistrare se aude cum una dintre femei spune: „Demi, mă auzi? Mă strânge de mână. Nu poate vorbi, are convulsii". Ambulanţa a sosit în 10 minute de la efectuarea apelului. Potrivit speculaţiilor din presa internaţională, vedeta ar fi fumat etnobotanice.

Actriţa Demi Moore (49 de ani) a fost internată luni  într-o clinică din Los Angeles cu diagnosticul „oficial" de surmenaj. Vedeta trece printr-o perioadă dificilă după ce în luna noiembrie a anului trecut s-a despărţit de soţul ei, Ashton Kutcher (33 de ani), după un mariaj de 6 ani. Din cauza problemelor pe care le-a avut în ultimul timp, vedeta a decis să se retragă din distribuţia filmului „Lovelace", producţie ce spune povestea actriţei porno din anii '70 Linda Lovelace. Moore, care urma să o interpreteze pe activista Gloria Steinem, va fi înlocuită de Sarah Jessica Parker. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite