Declarație surprinzătoare: „Ador sexul și cu bărbați și cu femei, dar nu sunt lesbiană“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cameron Diaz
Cameron Diaz

Actrița Cameron Diaz nu a ascuns niciodată pasiunea ei pentru relațiile sexuale, însă niciodată nu a încetat să șocheze cu declarațiile legate de acest subiect. Într-un interviu acordat revistei italiene „Max", Cameron (39 de ani) a declarat că remediul ideal pentru ea, ca să se simtă bine, este sexul.

„Nu mă ascund, sunt obsedată de sex. Este extraordinar pentru sănătate și pentru starea de spirit a fiecărui om, mai bun decât orice medicament", a declarat ea.

„Ador sexul și am avut relații și cu barbati, și cu femei, deși nu sunt lesbiana. Pentru mine, femeia ideală pentru o legatură trebuie să fie frumoasă și deșteaptă, așa ca Heidi Klum, Katie Holmes sau Julianne Moore", a adăugat Diaz.

„Chiar dacă am fost ocupată cu filmările, atunci când am avut chef de giugiuleală nu am stat pe gânduri, m-am urcat în avion și m-am dus la perechea mea să fac dragoste", a declarat actrița.

În 2010 Cameron Diaz spunea într-un interviu acordat presei americane că există o diferență între a fi atrasă sexual de o femeie și a te îndrăgosti sau a iubi una. Tocmai din această cauză vedeta hollywoodiană nu consideră ca ar avea înclinații homosexuale.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite