De ce a plecat Bobby Brown de la înmormântarea lui Whitney

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bobby Brown, plecând de la înmormântarea lui Whitney Houston
Bobby Brown, plecând de la înmormântarea lui Whitney Houston

Bobby Brown, fostul soţ al cântăreţei Whitney Houston, care a fost înmormântată ieri în oraşul natal, explică gestul care l-a determinat să nu mai asiste la ceremonia de adio dedicată artistei, potrivit abcnews.go.com.

Brown, care a venit la funeralii însoţit de un grup de nouă persoane, printre care şi copiii săi, a dat o declaraţie presei prin intermediul purtătorului său de cuvânt.

„Eu şi copiii mei am fost invitaţi la înmormântare, dar am fost nevoiţi sa ne schimbăm locurile în biserică de câteva ori, la cerinţa celor care se ocupau cu securitatea. N-am înţeles de ce am fost trataţi în acest fel", a spus Brown.

Fostul soţ al lui Whitney Houston, cu care aceasta a avut o căsnicie tumultoasă de 15 ani, a mai spus că a fost împiedicat să-şi vadă fiica, pe Bobbi-Kristina.

„Am hotărât să nu mai particip la înmormântare din cauza acestui comportament, mi-am luat adio sărutând sicriul fostei soţii şi n-am vrut să fac niciun scandal. A fost o zi în care am onorat-o pe Whitney şi mă îndoiesc că ea ar fi vrut să se întâmple ce s-a întâmplat", a mai spus Brown.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite