Adevăratele motive pentru care Cristi Minculescu a părăsit trupa Iris

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Minculescu a părăsit trupa Iris după 32 de ani petrecuţi alături de legendara trupă
Cristi Minculescu a părăsit trupa Iris după 32 de ani petrecuţi alături de legendara trupă

Invitat aseară la o emisiune TV, Cristi Minculescu a dezvăluit motivele pentru care a părăsit trupa Iris.

Cântăreţul a mărturisit că a hotârât să părăsească formaţia, deoarece planurile sale de viitor nu mai coincideau cu ale colegilor săi. "Nu am mai găsit un numitor comun în ceea ce priveşte activitatea viitoare a trupei. Nu este vorba despre bani", a spus Minculescu la Acasă TV.

Fostul solist al trupei Iris a precizat că a avut totuşi o nemulţumire în privinţa banilor."Sunt nemulţumit că nu am fost protejat în urma perioadei în care am avut probleme. Efortul pe care îl fac după operaţie este mult prea mare în raport cu partea financiară", a declarat Cristi Minculescu.

În luna august, Cristi Minculescu, fostul solist al Iris, a anunţat că părăseşte formaţia după 32 de ani petrecuţi în legendara trupă. Pe 3 septembrie, Cristi Minculescu a fost înlocuit în rolul de solist al trupei Iris de Toni Şeicărescu, cunoscut pentru colaborarea sa cu formaţia Direcţia 5.Decizia lui Cristi Minculescu de a părăsi trupa Iris i-a uimit pe membrii formaţiei.

"Am rămas toţi surprinşi. Îl cunosc pe Crist de ani de zile. Ne-a chemat într-o zi şi ne-a spus că nu mai vrea să cânte. A spus că în ţara asta nu se poate cânta aşa, că el are nevoie de bani mulţi şi că nu e mulţumit de ce câştigă", a declarat Nelu Dumitrescu, liderul trupei, când a fost dat anunţul.

Totodată, Nelu Dumitrescu a subliniat faptul că este pentru a treia oară când Cristi Minculescu părăseşte trupa Iris. În 1982, Cristi Minculescu a plecat din Iris ca să cânte cu o altă formaţie, Voltaj, dar s-a întors. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi în 1990, când Minculescu a plecat în Elveţia, dar a revenit în Iris.
Ultimul concert al trupei Iris cu Cristi Minculescu a avut loc pe 2 septembrie, în curtea Castelului Banffy din comuna clujeană Bonţida.

"Aceasta a fost Iris pentru voi în această seară, aş vrea să mulţumesc băieţilor cu care am petrecut atâta amar de vreme, lui Nelu, lui Boro, lui Valter, lui Relu, vouă, pentru suportul moral de-a lungul timpului, soţiei mele, Rodi - te iubesc -, şi lui Dumnezeu pentru că a trimis-o să mă salveze. Vă mulţumesc din inimă, vă mulţumesc foarte mult, să fiţi sănătoşi şi iubiţi, pa", le-a spus Cristi Minculescu, la sfârşitul concertului, celor câteva mii de fani prezenţi la eveniment.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite