David Beckham, primul bărbat pe coperta „ELLE“ Marea Britanie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
David Beckham
David Beckham

De obicei soţia sa este cea care apare pe coperta celor mai bine vândute reviste pentru femei, însă de data asta Beckham a primit o ofertă de nerefuzat. El va fi primul bărbat care apare singur pe coperta revistei „ELLE" din Marea Britanie, relatează „The Daily Mail“.

Fotbalistul nu e la prima apariţie pe coperta unei reviste glossy. El a mai pozat şi pentru „LA Galaxy", dar acum se declară într-adevăr onorat.

„ELLE este o revistă prestigioasă, recunoscută intrenaţional. Mă simt onorat că voi fi primul bărbat care apare singur pe coperta lor", a mărturisit acesta pentru cotidianul britanic.

Lorraine Candy, redactor şef al ediţiei britanice „ELLE" a ieşit şi ea la rampă cu o declaraţie.

„David Beckham este un erou naţional aşa că am văzut în asta o oportunitate de a scoate un număr aniversar ELLE care să susţină acest an istoric şi plin de patriotism(n.r. datorită Olimpiadei de la Londra). El este o emblemă iar noi căutăm astfel de persoane pentru coperta revistei noastre. În plus cine nu-şi doreşte să-l vadă pe unul dintre cei mai arătoşi bărbaţi pe prima pagină", a spus aceasta.

David Beckham este primul bărbat care va apărea singur pe copert revistei „ELLE". Înaintea lui au mai apărut câţiva reprezentanţi ai sexului tare, dar niciodată singuri. În februarie 1997 Paul Weller a pozat alături de Kate Moss, în ianuarie 2001 Ewan McGregor a făcut cuplu cu Renee Zellweger, iar doia ani mai târziu, în luna noiembrie Nicole Appleton a apărut în compania lui Liam Gallagher pe coperta revistei.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite