Daţi în judecată pentru că au agresat un paparazzo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Megan Fox şi Brian Austin Green au fost daţi în judecată de un paparazzo
Megan Fox şi Brian Austin Green au fost daţi în judecată de un paparazzo

Megan Fox şi Brian Austin Green au fost daţi în judecată, luni, la Curtea Superioară din Los Angeles, de un paparazzo care susţine că a fost bătut cu brutalitate de actor, la îndemnul soţiei acestuia, pe o plajă din Hawaii.

Delbert Shaw susţine că încerca să realizeze câteva fotografii cu Brian Austin Green şi Megan Fox, care se sărutau, în decembrie 2011, pe plaja din faţa hotelului Four Seasons Resort din Hualalai din Hawaii, în momentul în care ambii actori au început să îl ameninţe.

Potrivit declaraţiilor sale, lucrurile au scăpat de sub control în momentul în care Megan Fox a strigat în direcţia soţului ei: "Ai de gând să îl laşi să scape cu asta?", informează tmz.com.

În plângerea depusă la tribunal se afirmă că Brian Austin Green a decis să apere onoarea soţiei sale şi a început să îl împingă şi îl lovească cu pumnii, cauzându-i răni grave. În plus, actorul a luat iPhone-ul victimei şi l-a aruncat în ocean.

Megan Fox, în vârstă de 25 de ani, şi Brian Austin Green, în vârstă de 38 de ani, s-au cunoscut în 2004, s-au logodit în 2006, s-au despărţit la începutul anului 2009, dar s-au căsătorit în cele din urmă în iunie 2010, în Hawaii.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite