„Dansez pentru tine“, la final

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Perechile finaliste, împreună cu coregrafii lor
Perechile finaliste, împreună cu coregrafii lor

Vineri seară, graţie stilurilor pitoreşti de dans din concurs, dar şi suspansului datorat celui mai spectaculos duel din istoria competiţiei visurilor, „Dansez pentru tine" a oferit o ediţie de colecţie.

În premieră în istoria emisiunii de la Pro Tv, toate cele patru echipe din concurs - Pepe şi Andreea, Jojo şi Ionuţ, Catrinel şi Ionuţ şi Aylin şi Ovidiu - s-au aflat la duel. Fiecare echipă a pregătit câte cinci dansuri şi a întruchipat personaje celebre precum Popeye Marinarul, Olive, Barbie, prinţese sau lebede buclucaşe.

Finalul celei de-a şasea ediţii a adus numele echipelor finaliste - Pepe şi Andreea Toma, Jojo şi Ionuţ Tănase şi Catrinel Sandu şi Ionuţ Ionescu. Poziţiile pe care le vor ocupa pe podium vor fi decise de voturile telespectatorilor. Astfel, vineri, 2 decembrie, în Marea Finală, vom afla cine va câştiga cei 60.000 de euro. Echipa care a obţinut cele mai puţine voturi din partea telespectatorilor şi care a părăsit ringul de la „Dansez..." în aplauzele tuturor a fost formată de Aylin şi Ovidiu şi coregrafa lor, Vica. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite