„Dansez pentru tine“, în sala de bal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timp de şapte săptămâni, noul sezon al emisiunii va aduce aerul boem al balurilor de altădată. Cel de-al doisprezecelea sezon al emisiunii „Dansez pentru tine“ îşi deschide ringul de dans cu noi stiluri provocatoare, printre care dansul din buric (belly dance) şi dansul cu focul.

Totuşi, decorul, coregrafiile şi atmosfera vor avea şi aerul balurilor de altădată, deoarece în programul artistic vor fi incluse stiluri precum cadrilul şi menuetul.

Dacă la primele ediţii ale show-ului (difuzat în această seară de la ora 20.30 la Pro TV) concurenţii au fost oameni obişnuiţi, care nu aveau neapărat studii în domeniul dansului, acest sezon aduce în faţa publicului opt concurenţi pentru care dansul a fost o linie directoare în viaţă. Timp de şapte săptămâni, fiecare dintre cei opt participanţi luptă ca să-şi îndeplinească cel mai arzător vis: o carieră în dans. Ei vor fi ajutaţi de opt vedete autohtone: Catrinel Sandu, Jojo, Andreea Ibacka, Aylin Cadîr, Pepe, Mircea Solcanu, Alex (bateristul trupei Zero) şi Daniel Niţoiu, prezentatorul Ştirilor Pro TV de prânz.

Click pe foto pentru a vedea concurenţii



Ionuţ contra Ionuţ

Fosta prezentatoare TV Catrinel Sandu va dansa alături de Ionuţ Ionescu, al cărui vis este să ajungă antrenor de dans. Povestea lui Ionuţ este una impresionantă. El a locuit până la vârsta de 8 ani în Iaşi, într-o garsonieră, împreună cu părinţii şi cei cinci fraţi ai săi. ­

Într-o zi a fugit de acasă, a trăit o vreme pe străzi şi a ajuns la un cămin de copii din Alba Iulia. „Eu îmi doresc să devin antrenor de dans, să pot studia şi să am o sală a mea, fără a mai depinde de altcineva", îşi povesteşte Ionuţ visul.

O poveste asemănătoare cu cea a lui Ionuţ are un alt concurent pe care îl cheamă tot Ionuţ. Ionuţ Tănase, partenerul lui Jojo, vedeta de la „Serviciul Român de Comedie", a fugit de acasă când avea doar 5 ani din cauza unei situaţii greu de îndurat: o viaţă plină de lipsuri şi o mamă bolnavă de schizofrenie. Ionuţ Tănase n-a plecat însă singur de acasă, ci cu fraţii săi. Singura lor alinare a fost dansul şi chiar au început să se întreţină în acest mod.

Ovidiu şi Paul vor cariere în dans

Actriţa Aylin Cadîr concurează împreună cu Ovidiu Danci. Ovidiu a început să facă balet de mic, însă cu mari eforturi din partea familiei, care s-a confruntat întotdeauna cu probleme financiare. Pentru Ovidiu, dansul înseamnă totul. El a fost prezent pe multe scene, atât în România, cât şi în afară, dar a trebuit să renunţe la pasiunea sa, pentru a fi alături de părinţi, care au o situaţie financiară proastă. Astfel că s-a întors în Bistriţa, însă nu are unde să danseze. Visul lui este să deschidă o şcoală de dans în oraşul natal şi să-şi ajute părinţii cu banii câştigaţi.

La polul opus se află, unul dintre „rivalii" lui Ovidiu, Paul Păduraru, partenerul actriţei Andreea Ibacka, un tânăr care a reuşit până acum să-şi întreţină familia din dans. Paul luptă pentru familia lui şi pentru a reuşi să-şi dezvolte o carieră în domeniu.

Andreea, din nou în platoul emisiunii

Şi vedetele masculine vor lupta ca partenerele lor să ajungă cât mai departe în competiţia visurilor. Pepe dansează alături de Andreea Toma, o tânără care a făcut multe sacrificii pentru dans. Andreea, care a început dansul sportiv de mică, a făcut parte din minibaletul „Dansez pentru tine", în sezonul al cincilea al emisiunii. Visul ei de a ajunge cât mai departe în domeniu s-a spulberat după ce partenerul de dans a părăsit-o. Pentru că n-a găsit alt partener decât la Timişoara, toată familia Andreei s-a mutat acolo pentru a o susţine. Însă, din cauza lipsurilor materiale, tânăra nu poate să atingă performanţele dorite.

Dans, dans, dans

Prezentatorul „Poveştirilor de noapte", Mircea Solcanu va fi alături de Roxana Voina. Fata, care face deja parte dintr-o trupă de street dance, luptă pentru a-şi ajuta sora să facă o carieră în dans sportiv. Ca să ajungă la repetiţii, cele două surori sunt nevoite să meargă nu mai puţin de 9 kilometri pe jos, iar pentru a participa la competiţii ele sunt nevoite să facă multe economii.

Daniel Niţoiu dansează alături de Alexandra Maresi, a cărei pasiune este tot dansul. În copilărie, Alexandra a fost majoretă la Clubul Steaua, dar nu s-a putut bucura însă la maximum de ceea ce-i place, din cauza lipsurilor financiare. După ce părinţii săi au divorţat, Alexandra şi fratele ei au fost nevoiţi să se descurce cu un salariu mic pe care îl câştiga mama.

Şi Cornelia Condeescu, care dansează cu Alex, toboşarul trupei Zero, are acelaşi vis: ­să-şi ajute mama şi bunicii prin dans. Cornelia îşi doreşte să devină coregraf. 

info
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite