Daniela Nane, cu „Tango“ la Viena

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Actriţa a vorbit despre poveştile sale de iubire din capitala Austriei, la un eveniment „Tango“.

Vineri seară, la Hotelul Hilton Athenee Palace, „Tango", „revista de citit şi de iubit", a organizat o întâlnire cu cititoarele.Tema discuţiilor libere, moderate de Alice Năstase Buciuta, redactor-şef, şi Simona Catrina, editor coordonator al publicaţiei, a fost Viena, oraşul iubirii şi al călătoriilor memorabile. Daniela Nane, Nadine, Anda Pittiş (soţia regretatului Florian Pittiş), actriţa Nuami Dinescu, Andreea Bârlea (fiica poetului Adrian Păunescu), doctor Liliana Rădulescu s-au alăturat mărturiilor celor mai fidele cititoare ale revistei „Tango" despre Viena.

Sfârşit şi început

Sponsorii evenimentului au fost compania aeriană Flyniki (sponsor principal), Meli Melo, Hilton Athenee Palace. „Niciun oraş din lume nu este ca Viena. Pentru mine este un oraş special. Acum 15 ani, eram căsătorită, aveam acolo o casă, mergeam weekend de week­end, aveam o maşină şi colindam străduţele. Viena este oraşul în care am mers de cele mai multe ori. Am avut şi sufletul plin şi sufletul plâns la Viena. Odată eram foarte tristă, a venit iubitul meu şi totul s-a transformat într-o mare bucurie. Care nu a durat prea mult", a mărturisit actriţa Daniela Nane.  „Acum doi ani am fost la Viena şi a fost începutul unei iubiri despre care nu pot să vă povestesc", a mai spus actriţa.

„Un zbor de fluturi"

Anda Pittiş a vorbit şi ea despre capitala Austriei: „Am fost la Viena anul trecut, cu o prietenă, admiratoare a lui Florian. Eu nu m‑am îndrăgostit la Viena. După ce ai fost cu omul pe care l-ai iubit la Versailles, e greu să mai găseşti iubirea în altă parte. Am fost la Muzeul Fluturilor şi am făcut nişte poze foarte frumoase. Pentru mine, Viena este ca un zbor de fluturi. Cu o singură aripă", a precizat Anda Pittiş.  

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite