Dana Rogoz, actriţă: „Eu vreau aventură, întotdeauna“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dana Rogoz este prezentatoarea emisiunii „De Suflet“, de la Pro TV Internaţional
Dana Rogoz este prezentatoarea emisiunii „De Suflet“, de la Pro TV Internaţional

Recent întoarsă din India, prezentatoarea emisiunii „De Suflet“, de la postul Pro TV Internaţional, spune că vacanţa ideală nu înseamnă o săptămână all inclusive la mare.

Dana Rogoz (26 de ani) se caracterizează drept „un om normal", care găteşte, se plimbă şi scoate câinele în parc. De curând, ea s-a întors din India, unde a trăit „o experienţă unică".

„Adevărul": În acest moment, eşti implicată doar în emisiunea „De Suflet", de la Pro TV Internaţional. Ai mai mult timp liber?

Dana Rogoz: Momentan, nu simt că aş avea mai mult timp liber. Simt doar că am un program haotic, căci în timpul pe care îl petreceam de obicei la Buftea, acum am multe alte activităţi mai mici - interviuri, filmări etc. Anul trecut ştiam că mă scol la 6 dimineaţa, plec spre Buftea şi mă întorc pe întuneric. Acum, pentru că nicio zi nu seamănă cu alta, mi-e teamă să nu uit câte ceva. Dar e bine că am activitate. Eu capăt energie lucrând, nu stând tolănită în pat.

În India, Dana a mâncat şi a dormit sub cerul liber

A fost ziua ta, recent. Care a fost cea mai frumoasă aniversare de până acum?

Fiecare aniversare am petrecut-o diferit. Îmi amintesc de zilele de naştere de când eram Abramburica, pe platourile de filmare. Eram cel mai fericit copil din lume. Apoi au fost zilele de naştere din timpul facultăţii, când am început petrecerile tematice: Movie Party  (petrecere cu vizionare de filme - n.r.), Painting Party (când invitaţii mi-au vopsit pereţii casei) sau Cooking Party (care s-a terminat cu o bătaie cu torturi atât de gravă, încât a trebuit să renovez casa). Uite, Cooking Party (petrecere de gătit - n.r.) e o petrecere pe care toţi invitaţii de atunci o pomenesc şi acum, zicând că fost poate cea mai tare petrecere pe care am dat-o la mine acasă. Anul ăsta a fost prima oară când am sărbătorit ziua de naştere împreună cu Adela (Adela Popescu - n.r.) şi am fost foarte foarte fericită.

În India, Dana a mâncat şi a dormit sub cerul liber

“Dacă am o zi mai grea, un ceai la Cărtureşti, cu iubitul meu, e tot ceea ce-mi trebuie.''

Care e cel mai urât cadou pe care l-ai primit vreodată?

De la familie sau prieteni apropiaţi am primit numai cadouri frumoase, asta mai ales că mi-au fost oferite din inimă.

Dar cel mai frumos?

Căţelul meu, Yorick, a fost un cadou de ziua mea, primit de la iubitul meu. E un Jack Russell adorabil, are 3 ani şi jumătate şi e cel mai alintat căţel din lume. Tot de la iubitul meu am primit cadou o călătorie cu balonul. El îmi face de fiecare dată cele mai frumoase cadouri.

Actriţa a fost impresionată de sărăcia din India

În această vară ai fost în India. Te-a schimbat această călătorie?

India este o experienţă unică. Oricât te pregăteşti de acasă, oricât de documentezi, India te şochează. Am văzut cele mai frumoase peisaje/imagini din viaţa mea, dar şi cele mai triste. Am stat aproape trei săptămâni - prea puţin pentru India - şi nu exista noapte în care să nu adorm fără să mă gândesc la tot ce trăiam în ziua respectivă. Când m-am întors, câteva zile nici nu-mi venea să vorbesc despre India, nici pe blog nu scriam. Aveam nevoie de timp să se aşeze lucrurile în mine.Toţi mă întrebau cum a fost şi eu nu ştiam ce să le răspund, sau cum, în ce ordine de idei. Din India m-am întors împăcată cu mine, cu viaţa pe care o am, cu realizările mele. Mi-am dat seama că noi toţi suntem norocoşi. Există zone luxoase, dar există şi multă sărăcie - de aceea se tot zice că India e ţara contrastelor şi nu cred că ţara asta poate lăsa indiferent un vizitator. Te poate încânta, impresiona, şoca, o poţi iubi sau urî, dar nu te poate lăsa indiferent, te modifică. Vezi uneori atâta sărăcie, încât atunci când te întorci, te bucuri mai mult de ceea ce ai.

Ce faci în timpul liber?

Petrec mult timp pe blogul meu. Îmi place, e o muncă foarte personală, iar cei care îmi citesc posturile şi comentează sunt oameni deosebiţi, se vede, se citeşte asta printre rândurile mesajelor lor. În rest, citesc, merg la cinema, în parc cu câinele, fac mişcare, gătesc. Sunt un om normal.

Actriţa a fost impresionată de sărăcia din India

Dana Rogoz, speriată de o cobră, la o demonstraţie stradală

Cum te relaxezi?

Dacă am o zi mai grea, un ceai la Cărtureşti cu iubitul meu e tot ce-mi trebuie.

Astăzi, mulţi dintre noi spun că sunt prea ocupaţi pentru a petrece timpul cu părinţii sau cu prietenii dragi. Ce i-ai sfătui?

Să renunţe la Facebook sau să-l folosească cu măsură. Eu petrec mult timp pe blog, dar asta nu înseamnă că-mi neglijez în vreun fel prietenii sau familia. Iar când plec la mare, măcar le dau un telefon să-i anunţ, nu postez asta pe Facebook sau pe blog, ca să afle de acolo.

Care e locul de vacanţă ideal pentru tine?

Ştiu care e locul de vacanţă cel mai nepotrivit pentru mine: o săptămână la mare, all inclusive. Eu vreau aventură, întotdeauna.

Care a fost cea mai frumoasă vacanţă de până acum?

Cea mai puternică experienţă de călătorie a fost India. Dar nu a fost tocmai o vacanţă. A fost greu, dar a meritat pe deplin. Ca vacanţă pe gustul meu, cred că Malaezia este pe primul loc în top.

Una din două

Maşină sau bicicletă? Maşină.
Ciocolată sau vanilie? Ciocolată.
Fustă sau pantalon? Fustă.
Concert sau film? Film.
Blondă sau brunetă? Blondă.
Cafea sau ceai? Ceai.
Frig sau căldură? Căldură.
Cercei sau inele? Cercei.
Brad de Crăciun natural sau artificial? Natural.
Munte sau mare? Munte.
Câine sau pisică? Câine.

CV

- Abramburica e o „fată cu lipici"
- Numele: Dana Rogoz
- Data şi locul naşterii: 26 septembrie 1985, Bucureşti
- Studiile şi cariera:
- Liceul „Gheorghe Lazăr" din Bucureşti, Facultatea de Actorie din cadrul UNATC şi Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul SNSPA.
La 3 ani făcea parte din grupul de copii Minisong, condus de Ioan Luchian Mihalea.
- Şi-a făcut debutul în televiziune la Pro TV, la 9 ani, la emisiunea pentru copii „Abracadabra", unde a interpretat timp de mai mulţi ani personajul Abramburica.
- A jucat în sitcomurile „La bloc" şi „Fete cu lipici", difuzate la Pro TV.
- A jucat în serialele „Îngeraşii", „Moştenirea" (Acasă TV) şi „State de România" (Pro TV).

Dana Rogoz, speriată de o cobră, la o demonstraţie stradală
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite