Dana Războiu: „Acum intru pe zona de parapsihologie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dana Războiu
Dana Războiu

Prezentatoarea ştirilor de weekend de la Realitatea TV urmează cursuri de dezvoltare personală, este pasionată de parapsihologie şi încearcă să găsească metode de a face faţă stresului.

„Sunt în căutarea unor răspunsuri care vin cu vârsta. Am împlinit 35 de ani şi probabil că am intrat în etapa matură a vieţii. Până la 35 de ani am fost intersată de psihologia clasică. Acum intru pe zona de parapsihologie, o zonă în care nu aş fi vrut să intru niciodată. O profesoară de matematică mi-a spus când i-am zis că vreau să dau la Psihologie: «Ai grijă ce faci, eu nu-ţi recomand asta, dar dacă o faci, să nu te bagi niciodată în parapsihologie».
Dana Războiu a absolvit Facultatea de Psihologie la Timişoara. A petrecut primii patru ani de viaţă în comuna Zărand, la bunicii ei care erau adepţi ai cultului penticostal. „Mergeam la adunare joi şi duminică. Ştiam poezii, pasaje din Biblie, cântam - ei îl slăvesc pe Dumnezeu prin cântece, poezii, rugăciuni. Bunicii m-au învăţat să stau în genunchi mulţumindu-i lui Dumnezeu apoi să-i cer ceea ce am nevoie. Am făcut asta până la 16 ani", a declarat Dana Războiu într-un interviu pentru „Adevărul".
Citiţi interviul cu Dana Războiu în ziarul „Adevărul" de mâine.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite