Dan Bittman a izbucnit în lacrimi la “X Factor”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Bittman
Dan Bittman

Dan Bittman a fost impresionat până la lacrimi de unul dintre concurenţii care au urcat pe scena concursului "X Factor". După ce a ascultat povestea de viaţă a tânărului şi prestaţia extraordinară a acestuia, cântăreţului i-au trebuit minute bune ca să-şi revină.

Un concurent de la X Factor a reușit să amuțească întreaga sală, iar după ce a început să cânte nimeni nu şi-a mai putut controla lacrimile. Cel mai impresionat a fost însă de departe Dan Bittman, care, în ciuda aparenţei unui jurat destul de dur, a lăsat pentru prima oară garda jos în faţa unui om incredibil, cu o voce pe măsură.

Povestea lui i-a cutremurat pe toţi. "Nu pot să vorbesc", i-a spus, printre lacrimi, Dan Bittman.

Bittman

Aflat într-un moment dureros al vieţii sale, la scurt timp după decesul mamei, Dan Bittman a regăsit în povestea tânărului modelul unui om care şi-a găsit forţa să treacă peste loviturile vieţii. Emoţionantă a fost pentru Dan şi melodia aleasă de concurentul X Factor, o coincidenţă care i-a adus din nou aminte de mama sa. Deşi abia reuşea să-i vorbească, Dan Bittman i-a mărturisit tânărului că se bucură că a cunoscut pe cineva ca el.

"Trec prin momente foarte grele şi mi-ai demonstrat că nu există greutăţi pe pământ, mi-ai dat putere să pot trece şi eu peste greutăţile mele. E un mare privilegiu pentru mine că te-am cunoscut", a spus Bittman.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite