Daiana Anghel: „Imaginea acelui carnagiu îi va rămâne întipărită adânc în minte şi în suflet“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daiana Anghel, prezentatoarea Ştirilor Kanal D
Daiana Anghel, prezentatoarea Ştirilor Kanal D

Prezentatoarea Ştirilor Kanal D empatizează atât cu familiile victimelor, cât şi cu colegul ei de branşă Şerban Huidu. Şoferiţă fiind, ea spune că tragedia a făcut-o să calce pedala de acceleraţie mai încet.

„Mi se pare îngrozitor ceea ce i se întâmplă. Nu pot să-mi imaginez ce este în sufletul lui acum şi nu mă înţelegeţi greşit, normal că empatizez cu familiile victimelor, durerea lor este nemărginită. Nu am putut să nu mă gândesc că puteam fi oricare dintre noi acolo, într-una dintre cele două maşini. De ambele părţi durerea este îngrozitoare. Decât să ne dăm cu părerea despre cum vor decurge lucrurile de acum încolo, mai important este să respectăm durerea familiilor victimelor şi drama familiei lui Huidu. Să nu transformăm această tragedie într-un circ mediatic care ar putea face mai mult rău decât ne imaginam. Am rămas siderată de reacţiile pline de ură; ce suflet trebuie să ai ca să te bucuri de răul unui om, fără să te gândeşti că vor citi copiii lui şi părinţii, care n-au până la urmă nicio vină."

„Din subconştient n-ai cum să-ţi ştergi o asemenea tragedie."
„Nu ştiu ce s-a întâmplat, dar pot să spun că pe mine mă face să apăs mai încet pedala de acceleraţie. O fracţiune de secundă poate fi fatală, indiferent cine este la volan, persoană publică sau nu, în bolid de sute de mii de euro sau de câteva mii. Şi cred că în direcţia asta ar trebui atrasă atenţia, în loc să se aloce spaţiu media unor meciuri personale, pe care unii cred de cuviinţă să le câştige pe seama acestei tragedii.

Dacă va fi sau nu găsit vinovat, nu ştiu, dar conştiinţa încărcată cu trei vieţi pierdute în acest accident şi cu durerea familiilor este o pedeapsă pe care nicio sentinţă judecătorească nu o va putea egala. Imaginea acelui carnagiu îi va rămâne întipărită adânc în minte şi suflet, iar, dacă din închisoare poţi să «evadezi» când dormi, visând că eşti liber, din subconştient n-ai cum să-ţi ştergi o asemenea tragedie."

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite