Cynthia Nixon s-a măritat... cu o femeie!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

V-o amintiți cu siguranță din celebrul serial "Sex and The City", însă puțini știu că Cynthia Nixon nu se dă în vânt după bărbați, asemeni personajului interpretat, ci după femei. Mai mult, actrița tocmai și-a oficializat relația cu partenera ei de viață.

Cynthia Nixon și Christine Marinoni au spus "Da" duminica trecută, în statul american New York. Gestul a fost unul firesc, având în vedere că cele două au deja un băiețel pe nume Max Ellington Nixon-Marinoni, născut de Christine Marinoni în februarie 2011.

Cynthia Nixon are doi copii - Samantha, în vârstă de 16 ani, şi Charles Ezekiel, în vârstă de 10 ani - cu fostul său iubit, Danny Mozes, un profesor de limba engleză cu care a avut o relaţie din 1988 până în 2003, amintește Mediafax.

Cynthia Nixon, în vârstă de 46 de ani, şi activista americană Christine Marinoni, în vârstă de 45 de ani, s-au cunoscut cu ocazia unei campanii ce viza strângerea de fonduri pentru dotarea şcolilor publice din New York, în 2004, şi s-au logodit în aprilie 2009, cu ocazia unui marş organizat în sprijinul legalizării căsătoriilor gay în statul New York.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite