FOTO Cum petrec vedetele Crăciunul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupa Amadeus
Trupa Amadeus

Nicăieri nu e ca acasă, spune o zicală celebră, iar acest lucru e valabil mai ales de Crăciun, sărbătoare în care toată familia se adună împreună. Nici vedetele nu fac excepţie şi petrec Crăciunul acasă, alături de cei dragi, după ce s-au pregătit cum se cuvine pentru această sărbătoare.

Acest Crăciun are pentru Nicoleta Luciu o semnificaţie deosebită: este primul pe care îl va petrece în mijlocul familiei ei extinse, care numără acum patru copii: Zsolt jr (3 ani) şi tripleţii Kim, Kevin şi Karoly, ( 2 luni şi jumătate).
„Anul acesta stăm în Bucureşti, nu mergem la Miercurea Ciuc. O să fim în familie, tripleţii sunt încă mici şi este de preferat să nu fie multă lume în preajma lor", a declarat ea pentru „Pro TV Magazin".

Click pe imagini pentru galerie foto

Magda Pălimariu
Andreea Fried
Mihaela Tatu

Actriţa Stela Popescu va fi departe de casă anul acesta, la New York, unde va petrece Crăciunul şi Revelionul. „Plec la New York, unde o să stau zece zile", a declarat îndrăgita actriţă, care nu-şi doreşte niciun cadou special, cid oar să fie sănătoasă.
Cele patru fete din trupa Amadeus au stabilit să petreacă seara de Crăciun acasă la Andreea Runceanu. Dacă în anii trecuţi cumpărau mai toate preparatele sau le primeau de la părinţi, anul acesta au promis că-şi vor testa abilităţile de bucătar. „Patricia face piftie, Alexandra cozonac, eu sarmale şi Cristina salata de boeuf. La prânz fiecare îşi va vizita părinţii, iar seara vom lua cina împreună. Ştim să gătim, dar este prima oară când ne încumetăm să facem mâncărurile tradiţionale de Crăciun", a declarat Andreea Runceanu, componentă a trupei Amadeus.


Andreea Fried, prezentatoarea emisiunii „Focus Monden", de la Prima TV, se preăteşte şi ea de Sărbători şi face o prăjitură care îi aminteşte de Crăciunurile din copilărie: işlere. „În fiecare an, de Crăciun, prepar alături de mama işlere. Când fac aceste prăjituri, îmi amintesc de copilărie, de Sărbători", mărturiseşte ea.
Pentru Magda Pălimariu, prezentatoarea rubricii Meteo de la Pro TV, Crăciunul este cea mai important sărbătoare din an. „Chiar dacă e la modă să-ţi petreci Crăciunul într-o ţară exotică, eu sunt de părere că trebuie să ne bucurăm de această sărbătoare acasă, cu familia şi toţi cei dragi. Aşadar, sunt la Sibiu, lângă familia mea", spune Magda. „Faptul că voi putea fi alături de cei dragi la Sibiu şi ne vom putea petrece Crăciunul împreună e tot ce contează. Îl las pe Moş să mă surprindă. I-aş cere totuşi ceva: zăpadă, multă, multă zăpadă", mărturiseşte ea.

Mihaela Tatu a călătorit mult în străinătate în ultima vreme şi spune că, oricât de frumos ar fi prin Europa, tot acasă e mai bine. „Pentru mine, Crăciunul este cea mai frumoasă sărbătoare religioasă. Crăciunul îţi umple sufletul, e sărbătoarea naşterii Domnului, sărbătoarea pe care o petrec în familie. Până nu de mult, am avut un brad în curte, pe care îl împodobeam în fiecare an. Acum îmi cumpăr un brad în ghiveci, iar după Crăciun îl dăruiesc prietenilor mei, care au curte mare. Aşadar, Crăciunul va fi tot timpul sărbătoarea dragă sufletului meu şi mă voi strădui să-i dau valoarea pe care o cere sufletul meu, de câte ori voi putea. Indiferent de locul în care petrec Crăciunul, prefer să-l fac în familie. E foarte important pentru mine", spune fosta prezentatoare TV.

Şi pentru Jojo, actriţa de la „Serviciul Român de Comedie", anul acesta este special, căci va fi primul Crăciun al fiului ei, Achim. „Voi petrece împreună cu familia mea. Ţinând cont de faptul că e primul Crăciun al lui Achim, suntem şi mai nerăbdători în aşteptarea Sărbătorilor de iarnă. Fiul nostru este acum prinţul familiei şi fiecare dintre noi aşteaptă să vadă cum va reacţiona el când va vedea bradul", a declarat Jojo.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite