Cum a reușit Madonna să-i facă pe americani să creadă că sunt victimele unui atentat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Madonna va susţine peste 80 de spectacole în 30 de ţări, în cadrul turneului ”MDNA Tour”, care a debutat în Orientul Apropiat
Madonna va susţine peste 80 de spectacole în 30 de ţări, în cadrul turneului ”MDNA Tour”, care a debutat în Orientul Apropiat

Madonna a șocat din nou, joi seară, la concertul ce a avut loc la Denver, când și-a făcut apariția pe scenă în sunet de mitralieră și sirene ale poliției, generând panică în mulţimea care nu a uitat încă episodul atacului armat din Colorado, din luna iulie.

Apariţia pe scenă a divei care agita în aer arme de jucărie a fost aspru condamnată de grupul "Mothers Against Guns", care a spus că Madonna "ar trebui să le înţeleagă cel mai bine nemulţumirea", scrie Mediafax.
Liz Rosenberg, publicistul artistei a precizat că actul artistic nu putea fi modificat sau scos, întrucât era parte integrantă în spectacol. "Este ca şi cum ai înlătura actul al treilea din «Hamlet»", a spus Rosenberg.

Vedeta a folosit aceste sunete de armă în toate spectacolele din cadrul celui mai recent turneu al său, "MDNA Tour", însă numai la concertul de la Denver a stârnit reacţii negative din partea publicului care nu poate uita încă atentatul care a avut loc pe 20 iulie la Universitatea din Denver.

De asemenea, Madonna a subliniat faptul că preferă să-şi anuleze concertul decât să şi-l cenzureze. Într-o scrisoare, artista a explicat de ce a ales să folosească arme în cel mai recent show al său: "Nu promovez violenţa sau uzul armelor. Acestea sunt mai degrabă un simbol pentru putere şi, de asemenea, un mod de a oprima sentimente dureroase. În cazul meu, vreau să opresc minciuna şi ipocrizia, intoleranţa unor societăţi cu vederi înguste a cărei efecte le-am experimentat de-a lungul vieţii şi care, nu o dată, s-au răsfrânt asupra mea", a declarat cântăreața.

Cel mai recent turneu mondial al Madonnei nu a fost de la început lipsit de controverse. În Franţa, de exemplu, aceasta a declanşat o polemică cu Frontul Naţional (FN), după ce, în videoclipul original al piesei "Nobody knows me", a afişat o svastică suprapusă chipului lui Marine Le Pen, liderul partidului de extremă dreaptă (FN).
În alte concerte, artista a ales să-şi scrie pe corp diferite mesaje sau chiar să se dezbrace, fiind aspru criticată de de presă şi de colegi de breaslă, printre care şi Elton John care a numit-o "o stripteuză de bâlci".

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite