Cum a murit Whitney Houston: a fost găsită sub apă, în cadă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Whitney Houston a murit la 48 de ani la hotelul Beverly Hilton, din Beverly Hills
Whitney Houston a murit la 48 de ani la hotelul Beverly Hilton, din Beverly Hills

Cântăreaţa de muzică pop a fost găsită fără suflare, ieri, într-o cameră a hotelului Beverly Hilton din Beverly Hills. Trupul neînsufleţit al lui Whitney Houston a fost găsit în cadă, de către una din gărzile sale de corp.

Potrivit ultimelor informaţii apărute pe site-ul tmz.com, stilistul, două gărzi de corp şi o coafeză se aflau în camera în care era cazată Whitney. Aceştia erau îngrijoraţi că Whitney stătea în baie de peste o oră şi era timpul ca ea să se pregătească pentru a merge la petrecerea organizată de Clive Davis înaintea decernării Premiilor Grammy.

Sursele citate de tmz.com spun că respectivele persoane au bătut la uşa de la baie şi nu au primit niciun răspuns. Coafeza a intrat pentru a vedea ce se întâmplă. A început să ţipe, iar în acel moment una dintre gărzile de corp a intrat pentru a o scoate pe Whitney Houston din cadă.

Whitney a fost găsită având capul sub apă, iar picioarele îi erau ridicate, ca şi cum ar fi alunecat pe peretele căzii. Potrivit surselor, corpul său era rece, iar un bodyguard a încercat să o resusciteze până la venirea paramedicilor.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite