Cristian Țânțăreanu: Nu mai ştiu câţi bani am. Am și-n bănci, dar grosul e în curte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Țânțăreanu
Cristian Țânțăreanu

Cristian Țânțăreanu este considerat unul dintre cei mai bogați români, dar el spune că nu are nimic din obiceiurile întâlnite la oamenii foarte bogați. Invitat la emisiunea Glossy News de la România TV, omul de afaceri a vorbit despre cum a făcut primii bani, despre viaţa pe care o duce acum dar şi despre perioada în care s-a luptat cu boala.

A făcut primii bani în 1990, când și-a înființat firma pe care o deține și acum. "Am deschis firma de izolaţii, nu aveam nevoie de mare lucru (...) Am avut lucrare de 4 zile, în care mi-am scos salariu pe un an şi nu am mai avut emoţii", povesteşte omul de afaceri despre începuturile carierei sale.

Un mit, pe care Cristian Ţânţăreanu îl alimentează, este acela că banii nu şi-i ţine în bancă, ci îngropaţi în curtea proprietăţii de la Corbeanca.

"Nu mai ştiu câţi bani am...grosul sunt aici, în curte. Am şi în bănci. Buncărul e într-un bloc mare de beton, trebuie dinamită (...) Ceauşescu n-a avut, Gaddafi n-a avut? Vreau şi eu buncărul meu ca să sfârşesc şi eu ca ei (...) Cât am furat eu pentru banii ăştia", a spus Cristian Ţânţăreanu.

Deşi îşi duce viaţa într-un adevărat paradis verde, omul de afaceri spune că nu are nimic din obiceiurile întâlnite la oamenii foarte bogaţi.

" Extravaganţe nu am, trăim normal (...) Poate călătoriile... sâmbăta plec în Grecia, dar nu plecăm cu sume mari. O excursie costă cam 400 de euro...acolo cheltui mai mult", a spus omul de afaceri.

Deși e mereu pus pe glume și cu chef de petreceri, Ţânţăreanu a avut și momente de cumpănă. Una dintre cele mai dificile perioade din viaţa sa a fost când a început lupta împotriva cancerului de colon. Deși este un subiect delicat, omul de afaceri are însă puterea să glumească.

"Nu m-a marcat cancerul, cu excepţia faptului că a fost destul de grea perioada de chimioterapia (...) Nu am avut nici teamă. Când e să se aleagă praful, se alege", a mai spus Ţânţâreanu.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite