Cristi Minculescu a părăsit trupa Iris! Vezi care a fost motivul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Minculescu intenţiona să se retragă din muzică încă de anul trecut, din cauza problemelor de sănătate
Cristi Minculescu intenţiona să se retragă din muzică încă de anul trecut, din cauza problemelor de sănătate

Cel care a fost solistul trupei Iris vreme de 32 de ani a decis să plece din formaţie. Liderul formaţiei, Nelu Dumitrescu, a confirmat că, de acum înainte, Iris va avea un alt solist.

Minculescu ar fi luat această decizie pentru că era nemulţumit de banii pe care îi câştiga cu formaţia. Noul solist al trupei a fost ales deja. Este vorba despre Tony Şeicărescu. El a făcut parte din Direcţia 5

În ultima perioadă, atmosfera din trupa Iris nu era una tocmai liniştită. Potrivit unor zvonuri, între Cristi Minculescu şi ceilalţi membri ai trupei apăruseră câteva neînţelegeri şi ele ar fi, de fapt, motivul rupturii de acum.

Trupa rock Iris a fost înfiinţată în 1976, la Bucureşti. Din prima componenţă au făcut parte Nuţu Olteanu (chitară), Emil Brando (chitară bas) şi bateristul Nelu Dumitrescu. Formaţia a trecut prin numeroase schimbări de formulă, cea mai reprezentativă fiind cea care a avut în componenţă cuplul de chitarişti Nuţu Olteanu - Adrian Ilie şi solistul vocal Cristi Minculescu.

Formula actuală a formaţiei, care datează din 1986, îi include pe Valter Popa (chitară), Ion „Nelu" Dumitrescu (baterie), Doru „Boro" Borobeica (bas) şi Cristi Minculescu (voce). Invitat permanent este Relu Marin (clape).

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite