Cristi Minculescu, la control în Germania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristi Minculescu (52 de ani), solistul trupei Iris, se află în Germania pentru un control de rutină, dar starea sa de sănătate este bună şi nu necesită o nouă intervenţie chirurgicală, au declarat pentru „Adevărul" reprezentanţii trupei.

UPDATE ORA 14.00: Dorel Săndesc, medicul lui Cristi Minculescu: „Nu e nimic care să justifice un transplant”

UPDATE: 13.30

Contactat de „Adevărul", Cătălin Muraru, directorul casei de discuri Roton, care reprezintă formaţia Iris, a declarat că, din informaţiile sale, Cristi Minculescu se simte bine. „Nici nu se pune problema unei retrageri. Acum se lucrează la un album Iris, care va apărea în 2012", a spus Cătălin Muraru.


Declaraţiile reprezentanţilor Iris vin după ce în presă au apărut informaţii potrivit cărora artistul este într-o stare proastă de sănătate şi ar avea nevoie de un transplant de rinichi.

„Cristi este într-adevăr în Germania, la control. E un control de rutină, merge acolo din trei în trei luni. Este o informaţie falsă că ar avea nevoie de un transplant de rinichi", a declarat Cosmin Nicoară, managerul formaţiei.

Şi Nelu Dumitrescu, toboşarul trupei, spune că Minculescu se află în Germania pentru un control de rutină, pe care îl face o dată la câteva luni. Totodată, acesta a negat informaţia că solistul se va retrage definitiv din muzică „Merge regulat la controale de când s-a operat, nici vorbă de un alt transplant. Noi avem sâmbătă concert la Iaşi. Cristi va veni acolo direct din Germania. Nu ne retragem", a declarat Nelu Dumitrescu.

În urmă cu trei săptămâni, Iris a susţinut un concert în Garajul Europa FM, iar Cristi Minculescu a fost într-o formă de zile mari. La finalul show-ului, atât membrii formaţiei, cât şi spectatorii au căzut de acord că trupa nu a mai avut de multă vreme un show atât de bun.

Cristi Minculescu a fost operat în Germania, în 2009, deoarece suferea de o boală ereditară, polichistică hepato-renală, moştenită de la tatăl său. La vremea respectivă, soţia sa, Rodica, i-a donat o parte din ficat.

Citeşte şi

Nu e prea mult? N-ar trebui să-l lăsăm în pace pe Cristi Minculescu?

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite