Corina Caragea, vacanţă în Dubai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezentatoarea Ştirilor din sport de la ProTV, Corina Caragea, şi-a sărbătorit ziua de naştere într-o vacanţă pe plajă, la 26 de grade, la Abu Dhabi.

„Am văzut cel mai frumos spectacol de artificii din lume, lângă Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume", a mărturisit încântată Corina Caragea, cea care aduce telespectatorilor Pro TV ştirile din sport.
Corina nu s-a bucurat de soare timp de câteva zile bune, cât a ţinut vacanţa ei de iarnă. Şi Abu Dhabi s-a numărat printre destinaţiile vedetei din această iarnă. „E un oraş verde şi impresionant, deşi nu este la fel de spectaculos, excentric şi ameţitor ca Dubaiul. Prima oprire a fost la parcul de distracţii Ferrari, chiar lângă circuitul de Formula 1", a dezvăluit prezentatoarea, care a rămas impresionată de cel mai rapid montagne russe din lume, care recreează senzaţiile din timpul unei curse de Formula 1 - „îţi trebuie curaj până la cer să te urci în aşa ceva", a recunoscut Corina. În aceeaşi vacanţă, vedeta nu a ratat nici Heritage Village, a treia cea mai mare moschee din lume şi Palatul Emiratelor.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite