Cori Grămescu duce Ultimate Pilates la Hollywood

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cori Grămescu, cel mai cunoscut instructor de fitness feminin din România, lansează mâine Ultimate Pilates, prima metodă de Pilates inventată de un român.

Noul concept promite rezultate uluitoare, într-un timp foarte scurt - talia oricărei femei se micşorează cu minimum 3 cm în trei săptămâni. Noua disciplină va fi prezentată la târguri de fitness din Marea Britanie şi Statele Unite, urmând a fi evaluată de marile lanţuri de fitness de peste Ocean, frecventate de vedete precum Jennifer Aniston, Madonna, Jennifer Garner, Liv Tyler, Ellen Pompeo, Rachel Weisz şi Jennifer Lopez. „Ultimate Pilates combină mişcările de Pilates cu dansul, într-un mod relaxat şi foarte eficient. Visul meu este acela de a lucra cu Madonna, care este înnebunită după Pilates", declară Cori Grămescu.

Ce este Ultimate Pilates?

Ultimate Pilates este o abordare nouă, care urmăreşte reechilibrarea musculară a corpului nostru, îmbunătăţirea posturii şi obţinerea unei stări generale de bine, se potriveşte unui spectru larg de clienţi: de la adolescenţi până la seniori.
Mişcările lente şi controlate, care nu pun în pericol sănătatea. Se concretizează în peste 500 de exerciţii. Ultimate Pilates poate fi urmat în centrele de fitness Lady Fit şi va fi lansat oficial mâine.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite