Conrad Murray ar putea scăpa de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Conrad Murray
Conrad Murray

Doctorul personal al lui Michael Jackson, Conrad Murray, ar putea petrece doar câteva luni în închisoare - după pronunţarea verdictului de ucidere involtară a megastarului - deşi pedeapsa pentru fapta sa ajunge până la patru ani, potrivit Reuteres.

Specialiştii de peste Ocean spun că medicul Conrad Murray poate beneficia de o nouă lege a statului California, după ce autorităţile se confruntă cu o supraaglomerare în închisorile statului.

Citeşte şi:

Medicul lui Michael Jackson, Conrad Murray, vinovat de uciderea megastarului

Conrad Murray nu va depune mărturie la proces

Reacţii la aflarea verdictului în cazul Michael Jackson: „ Orice condamnare ar primi Murray, este mai puţin dcât dacă mi-ar fi furat maşina"

„Va fi foarte greu să găsim o pedeaspsă de încarcerare potrivită pentru doctorul Conrad Murray", a declarat unul dintre avocaţii care s-a ocupat de caz. Afirmaţia a fost făcută tocmai în ideea supraaglomerării din închisorile din California.

Una dintre posibilităţi ar fi ca medicul să fie condamnat, pe 29 noiembrie, când va fi pronunţat verdictul final, la ispăşirea unei pedepse la domiciliu.

Totuşi, doctorul a fost încarcerat imediat după anunţarea verdictului şi va aştepta sentinţa în închisoare. Judecătorul a refuzat punerea lui în libertate sub cauţiune, până pe 29 noiembrie. 

Superior Court Judge Michael Pastor refused bail and remanded Murray in custody for sentencing in three weeks. He faces up to four years.

Murray a fost găsit vinovat de ucidere prin neglijenţă, după ce i-a administrat lui Michael Jackson o substanţă numită Propofol (folosită de regulă pentru sedarea pacienţilor pentru operaţii), care i-a provocat moartea, în august 2009.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite