Concluzii șocante despre moartea cântăreței Whitney Houston

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autopsia cântăreței Whitney Houston dezvăluie detalii îngrozitoare despre modul în care aceasta a murit. Vedeta avea corpul răvășit de cicatrici, tăieturi și arsuri.

După atâția ani în care a consumat, în mod abuziv, droguri și alcool, Whitney avea probleme cu inima și ficatul, avea septul nazal spart și unsprezece dinți din față lipsă, purtând o proteză dentară.

De asemenea, cântăreața avea un semn de la un ac pe braț, iar în organism au fost găsite urme de droguri. Whitney se drogase cu un "cocktail" din nouă medicamente, atunci când a fost găsită în camera de hotel, potrivit The Sun.

Dovezi șocante de la poliție și de la echipele medicale arată faptul că pielea de pe spatele lui Whitney a fost arsă în momentul în care vedeta a intrat în apa fiartă.

Surse spun ca temperatura ar fi fost de 66 ° C (150 ° F), atunci când ea a intrat în cadă.

La șase ore după moartea ei, apa avea încă 33 ° C (91.4 ° F). Ea se poate să fi fost atât de drogată, încât nu a observat cât de fierbinte era apa, potrivit unor surse medicale.

O lingură acoperită cu cocaina a fost găsită în camera ei de hotel. La autopsie i s-au găsit în organism urme de marijuana, Xanax, Flexeril -medicament de relaxare a muşchilor-, Benadryl -medicament antialergic- și Ibuprofen

Whitney în vârstă de 48 de ani a apelat, de-a lungul vieții, la chirurgia plastică, a avut probleme cu alcoolul și chiar a avut câteva încercări de a-și lua viața.

Ea avea semne pe abdomen, piept și coapsa stângă, considerate a fi de la procedurile cosmetice, inclusiv implanturi mamare.

Avea, de asemenea, o cicatrice pe antebrațul stâng, despre care unele surse spun că ar fi fost autoprovocată.

Cu câteva zile înainte să fie găsită moartă, Whitney a fost dată afara dintr-un club din Los Angeles, iar mâinile și picioare ei sângerau.

Prietenii vedetei susțin că ea a încercat să își ia viața după ce l-a văzut pe iubitul ei Ray-J flirtând cu o altă femeie.

Whitney avea pe corp vânătăi și tăieturi. Unele e posibil să fi fost cauzate de eventualele căderi în baia unde a murit, dar şi de încercările disperate ale asistentul ei, garzii de corp şi paramedicilor de a o readuce la viață.

Cauza oficială a decesului a fost înec accidental provocat de consumul de cocaină, dar și afecțiunile cardiace au contribuit la deces.

Există, însă, persoane care cred că Whitney a fost de fapt victima unei crime, ținând cont de toate dovezile existente.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite