Concertul Cesariei Evora de la Bucureşti se amână pentru luna decembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Concertul pe care Cesaria Evora ar fi trebuit să-l susţină la Bucureşti pe 5 octombrie „nu se anulează ci se amână pentru luna decembrie", potrivit un comunicat Project Events

„După câteva zile de tensiune pentru Cesaria Evora şi apropiaţii ei, iată că apar în sfârşit şi veşti bune referitoare la sănătatea îndrăgitei artiste. În baza ultimelor analize, medicii francezi au decis: Cesaria se simte mult mai bine, iar după câteva săptămâni de odihnă îşi va putea relua seria de concerte", se arată în comunicat..

Organizatorii anunţă ca dată probabilă pentru concertul „Divei desculţe" ziua de 7 decembrie aceasta urmând să fie confirmată de managementul artistei în maxim o săptămână.

„În numele managementului Cesariei Evora cât şi al artistei, ne cerem scuze tuturor fanilor români care au achiziţionat sau urmează să achiziţioneze bilete, pentru toate inconvenientele apărute în urma acestor modificări de program şi vă promitem un spectacol unic în luna decembrie", afirmă organizatorii.

În pofida sfaturilor medicilor, Cesaria Evora îşi va fuma pe scena Sălii Palatului legendara sa ţigară ce îi înlesneşte trecerea graniţei normalităţii către nonconformism. Cesaria va reuşi, ca întotdeauna, să transmită publicului emoţie, nostalgie, eleganţă, precum şi un puternic sentiment de relaxare.

Reprogramarea concertului nu aduce modificări în preţurile biletelor, acestea urmând să poată fi achiziţionate tot la preţurile de 300 lei -categoria VIP, 250 lei - categoria 1, 200 lei - categoria 2, 150 lei - categoria 3 şi 100 lei - categoria 4.

Biletele în valoare de 50 lei la categoria a cincea au fost epuizate, anunţă organizatorii.

Deoarece în urma anunţului că artista şi-a anulat toate concertele vânzările de bilete au fost sistate acestea vor fi repuse în vânzare imediat ce se va confirma noua dată a concertului, mai spun organizatorii.

Biletele vor putea fi achiziţionate de la magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), librăriile Adevărul, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, librăria Eminescu, Palatul Naţional al Copiilor, staţia de metrou Unirii 1 sau online pe www.biletoo.ro, biletoo.ro, blt.ro, myticket.ro, bilete.ro sau ticketpoint.ro.

Persoanele care din diverse motive nu vor mai putea participa la concertul din noua dată şi doresc să-şi recupereze banii, o pot face începând de miercuri 28 septembrie de la punctele de unde au fost achiziţionate biletele.

Concertul „Cesaria Evora Live la Bucureşti" este un eveniment organizat de Project Events în colaborare cu European Event Services.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite