Concertele verii pe litoral

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Michel Telo vine în România pe 19 august
Michel Telo vine în România pe 19 august

Vara aceasta va fi plină de evenimente muzicale pe litoral. Michel Telo, Ellie White, Compact, Direcţia 5, CRBL sunt câţiva dintre cei care vor încinge atmosfera la malul mării

Nu doar Capitala va fi scena unor concerte importante în această vară, ci şi litoralul românesc. Primul care va da startul distracţiei în acest sezon, la malul mării, este CRBL. Acesta va concerta în staţiunea Mamaia, pe 30 iunie, în Clubul Jezzo.

Admiratoarele artistului vor avea intrarea liberă. Tot în staţiunea Mamaia, pe parcursul a două luni, în iulie şi august, Clubul Princess pregăteşte Festivalul Princess Summer.  Din două în două săptămâni, artişti români de top vor veni să cânte cele mai cunoscute hituri.

Hitul „Ai se eu te pego" se va auzi live în mamaia

La finalul fiecărei seri de festival, unii dintre cei mai mari artişti internaţionali ai momentului vor urca pe scenă pentru a susţine un concert de excepţie. Tot la acest club, hitul care a înnebunit o lume întreagă, „Ai se eu te pego", va putea fi auzit live.

Brazilianul Michel Telo va veni în staţiunea Mamaia. După aproape şase luni de negocieri, cei de la SBA Production&Events au reuşit să bată palma cu acesta. Artistul va veni în România cu un avion privat împreună cu stafful său, care numără 30 de persoane. Aflat în primul său turneu în Europa, Telo va susţine 18 concerte în 21 de zile.

Singura ţară în care artistul va petrece două zile este România. După concertul lui Telo, atmosfera va fi încinsă de un DJ brazilian, extrem de popular în Sao Paolo. Biletele încă nu au fost puse în vânzare, dar organizatorii aşteaptă în jur de 15.000 de participanţi.

Din programul muzical nu vor lipsi nici tradiţionalele festivaluri. Staţiunea Vama Veche va fi animată, în perioada 23-29 iulie, de Festivalul Stufstock.

Primele trupe care şi-au confirmat prezenţa sunt Dubioza Kolektiv şi The Subways. De asemenea, ca în fiecare an, la Mangalia va avea loc Festivalul Callatis în perioada 9-15 august.

Şi pentru iubitorii muzicii folclorice se vor organiza evenimente specifice: Festivalul Naţional al Cântecului Popular va avea loc în perioada 7-15 august, în staţiunea Mamaia.

15.000 de spectatori sunt aşteptaţi la concertul lui Michel Telo din Mamaia.

CRBL, 30 iunie - Mamaia
Club Jezzo, acces liber pentru fete

Anna Lesko, 14 iulie - Mamaia
Michel Telo, 19 august - Mamaia 
Club Princess, biletele nu au fost încă puse în vânzare.

Ellie White, Mamaia, Costineşti şi Olimp
Nu au fost confirmate data exactă şi locurile unde va concerta.

Trupa Compact, 18 iulie - Jupiter
Direcţia 5, 1 august - Jupiter
Ambele concerte vor avea loc la Teatrul de Vară

Festivalul Stufstock , 23-29 iulie - Vama Veche
Liberty Parade, 28 iulie - Saturn-Venus
Festivalul Tinereţii, 15-19 august - Jupiter
Festivalul Callatis, 9-15 august - Mangalia
Festivalul Naţional al cântecului şi dansului popular, 27 august - 2 septembrie - Mamaia

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite