Concert hip-hop pentru Şerban Ionescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un concert hip-hop ce are ca scop strângerea de fonduri necesare pentru tratamentul actorului Şerban Ionescu - diagnosticat în urmă cu un an cu borelioză, o boală gravă provocată de muşcătura unei căpuşe - va avea loc pe 30 mai, în clubul Silver Church din Bucureşti, informează Mediafax.

Pentru susţinerea cauzei vor fi prezenţi pe scenă, începând cu ora 21.00, Puya, Doc, Deliric1, Vlad Dobrescu, Don Baxter, Pacha Man, Karie, Legalize, Bibanu mixXl, Dragonu, Flou Rege, Camuflaj, Chimie, DJ Albu şi Cristyz.
Preţul unui bilet este de 30 de lei, iar încasările din vânzarea biletelor vor fi donate în totalitate actorului Şerban Ionescu.

Evenimentul, organizat de Vision Production şi Asociaţia M.A.M.E., va fi prezentat de Claudiu Sara şi Bogdan Nicolai.
În ultima vreme au fost organizate mai multe acţiuni caritabile în beneficiul actorului Şerban Ionescu.
Totodată, săptămâna trecută, Guvernul a suplimentat bugetul Ministerului Sănătăţii cu 88.000 de lei pentru tratamentul în străinătate al actorului Şerban Ionescu, banii fiind acordaţi din Fondul de rezervă.

Executivul a început deja discuţii cu reprezentanţii unei clinici din Germania, pentru asigurarea tratamentului medical.

Starea de sănătate a lui Şerban Ionescu, diagnosticat cu borelioză, s-a ameliorat în ultimele zile şi continuă tratamentul cu antibiotice, Ministerul Sănătăţii anunţând, săptămâna trecută, că analizează posibilitatea transferului actorului într-o clinică specializată din Europa.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite