Concert caritabil de colinde pentru copiii din Valea Plopului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania „Dan Puric" şi Asociaţia Pro Vita organizează un concert caritabil de colinde dedicat strângerii de fonduri pentru copiii orfani de la Valea Plopului şi Valea Screzii din judeţul Prahova.

Un incendiu care a izbucnit , acum câteva zile, la Valea Plopului, a distrus o parte dintre construcţiile care deserveau aşezământul pentru copiii orfani din localitate. Compania „Dan Puric" şi Asociaţia Pro Vita organizează concertul caritabil de colinde „Răsună bland spre seară" dedicat strângerii de fonduri pentru copiii orfani de la Valea Plopului şi Valea Screzii din judeţul Prahova. Evenimentul se va desfşura la Sala Rapsodia, str. Lipscani nr. 53, în ziua de 18 decembrie, la orele 19.30. Gazda spectacolului va fi actorul şi regizorul Dan Puric.
Pe scena Teatrului de pe Lipscani vor aduce colinde Grupul psaltic „Horevma" de la Mânăstirea Turnu jud. Prahova şi Corul de copii al aşezământului de la Valea Screzii.
Biletele s-au pus în vânzare la Sala Rapsodia, din str. Lipscani nr. 53. Cei care vor să facă donaţii în bani o pot face fie direct, la sediul din Valea Plopului al Asociaţiei Pro Vita, fie în contul bancar O98BPOS30402731515ROLO1 Banc Post - Vălenii de Munte; cod fiscal 7250977. Informaţii despre aşezămintele de la Valea Plopului şi Valea Screzii se pot obţine la telefon 0741. 989. 024 (Mihail Tănase).
Spectacolul va fi transmis live pe www.companiadanpuric.ro, avand ca partener al evenimentului RadioLynx.ro
Valea Plopului şi Valea Screzii sunt localităţi cunoscute în România graţie activităţii preotului Nicolae Tănase care, de peste două decenii, adăposteşte şi are grijă de copii orfani, unii abandonaţi chiar din maternitate, de copii cu deficienţe în curs de recuperare, de copii ai străzii, de tineri alungaţi din orfelinate după împlinirea vârstei de 18 ani, de gravide sau mame alungate de familiile lor şi ocrotite până la rezolvarea situaţiei personale. Chiar dacă în aşezămintele de la Valea Plopului şi Valea Screzii se munceşte şi se produc bunuri în ateliere, este necesar sprijinul semenilor pentru ca aceşti copii şi tineri să beneficieze de un trai decent şi de acces la educaţie

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite