Concert aniversar Celelalte Cuvinte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Celelalte Cuvinte
Celelalte Cuvinte

Celelalte Cuvinte, una dintre cele mai longevive trupe rock din România, împlineşte 30 de ani. Aniversarea va fi celebrată la Sala Palatului, pe 8 decembrie, printr-un spectacol-concert.

Foarte tineri, în 1981, au căutat „Celelalte Cuvinte" pentru a-i exprima emoţiile şi gândurile. Au trecut 30 de ani de atunci, timp în care muzica lor a bucurat generaţii de fani, în care tablourile stilistice s-au succedat. De la romantismul primei decade cu „Iarba prin păr", apoi „Dacă vrei", „Un sfârşit e un început", „Scriori iubite", „Nu-mi da tot într-o zi", la protestul din „Se lasă rău", „Cina dragonului", „Armaghedon", „Lupii", „Boala de gânduri", apoi o îmbinare între cele două şi o reîntoarcere la matcă prin „Zmeie", „Stem", „Între vise", Celelalte Cuvinte şi-a păstrat mereu crezul, valorile şi personalitatea artistică, dobândind statutul de trupă-legendă a rock-ului romanesc. Nu şi-a dezamăgit niciodată fanii, nu a făcut niciodată compromisuri de dragul comercialului.
Pe 13 decembrie 1981, în calitate de trupă a Casei Studenţilor din Timişoara, Celelalte Cuvinte a susţinut primul concert în „sala festivă" a acesteia. Evenimentul a fost considerat actul oficial de naştere a trupei.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite