Concert caritabil pentru Șerban Ionescu, în această seară! Banii strânși îl pot ajuta pe actor să se trateze în străinătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce guvernanții s-au mobilizat pentru a-l ajuta pe Șerban Ionescu, răpus de o cumplită boală, nici artiștii nu se lasă mai prejos. În această seară, de la ora 20.00, în clubul bucureștean Silver Church va avea loc un concert caritabil pentru marele actor.

Concertul, organizat la inițiativa lui Lucian Viziru, va reuni pe aceeași scenă nume sonore ale muzicii românești - Vița de Vie, Vunk, Darktown, Mihai Mărgineanu și Bere Gratis. Prețul unui bilet este de 50 de lei. Artiștii au fost de acord să concerteze gratis pentru "Pelicanu", așa cum e poreclit Șerban Ionescu.

De asemenea, vor fi puse în vânzare tricouri cu expresii celebre ale maestrului, iar cei care vor participa la eveniment au posibilitatea de a face donații în urnele special amplasate.

Lucian Viziru este convins că banii strânși îi vor fi de mare ajutor actorului bolnav. „Sunt foarte fericit că se mişcă lucrurile. Cred că va fi plin în această seară la concert şi vom strânge mulţi bani. Sunt convins că lucrurile vor merge foarte bine", a declarat Viziru pentru Click!. Și el va cânta la concertul caritabil de diseară.

Banii care vor fi strânși în această seară vor ajunge la Șerban Ionescu, care a fost diagnosticat în urmă cu aproape un an cu borelioză, o boală declanşată de la o muşcătură de căpuşă. Dacă va strânge suma necesară, actorul va pleca la Viena, acolo unde trebuie să urmeze un tratament.

Pe de altă parte, Guvernul şi-a dat acordul pentru a acoperi costurile de tratament în străinătate pentru actorul Şerban Ionescu, diagnosticat cu borelioză, şi aşteaptă ca Ministerul Sănătăţii să trimită o evaluare finală a acestor cheltuieli, pe baza unor discuţii iniţiate cu reprezentanţii unei clinici din Germania.

Cei care nu pot ajunge la concertul din această seară pot face donații la numerele de telefon: 0900 900 370, apel taxabil cu 2 euro, sau 0900 900 374, dacă doriți să-l ajutați pe actor cu suma de 10 euro.

image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite