Comedie şi magie la „Românii au talent“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Magicienii Robert Tudor şi Bogdan Muntean, alături de asistenta lor
Magicienii Robert Tudor şi Bogdan Muntean, alături de asistenta lor

Cea de-a şasea ediţie a concursului „Românii au talent", difuzată aseară, la ProTV, a adus din nou în faţa telespectatorilor concurenţi talentaţi, numere de magie şi acrobaţie, demonstraţii de dans, dar şi participanţi care au stârnit hohotele de râs ale juriului şi publicului.

Primul talentat care s-a calificat în etapa următoare a fost Radu Chiriac ( 34 de ani), un sunetist din Constanţa. El a produs o surpriză uriaşă când a început să cânte melodia „Cielito Lindo", piesa preferată a mamei sale, care a murit acum trei ani. Vocea lui puternică a impresionat atât juriul, cât şi publicul.

Dansul prezentat de Adriana Lupu şi George Boghian a fost unul dintre cele mai frumoase momente ale preselecţiei de la Iaşi. Momentul celor doi tineri a fost cu atât mai impresionant cu cât nu au avut parte de susţinerea unui profesor, ci au învăţat totul singuri. Şi ei au obţinut trei „Da".

Momentul susţinut de Angela, o sudoriţă din Timişoara, a fost total neaşteptat: la vârsta de 54 de ani, ea a prezentat un număr de contorsionism şi s-a calificat în etapa următoare a show-ului. Surpriza de la Timişoara a fost revenirea pe scenă a doi dintre membrii trupei DFC, care, alături de Robo, au fost prezenţi şi la prima ediţie a show-ului. De data aceasta Paco şi Soni au venit într-o nouă formulă, alături de doi puşti extraordinari. Momentul lor i-a convins pe Andra, Andi Moisescu şi Mihai Petre, astfel că trupa DFC merge mai departe.

Trupa Hypnosis din Braşov s-a jucat cu focul la propriu şi a convins juriul cu un moment spectaculos de pirotehnie. Magicienii Robert Tudor şi Bogdan Muntean, alături de asistenta lor, au reuşit să creeze un moment plin de tensiune şi mister, care le-a asigurat drumul în etapa următoare.
Bineînţeles, nici de la această ediţie nu au lipsit concurenţii mai puţin talentaţi sau chiar penibili, printre care un imitator al lui Dan Spătar şi un recitator.

Pro TV, din nou lider de audienţă

În ediţia viitoare, difuzată pe 30 martie, juriul decide cine sunt concurenţii care vor lupta în cele 5 semifinale live ale show-ului.

Emisiunea a fost lider de audienţă vineri seara. La nivelul întregii populaţii a României, ProTV a înregistrat pe toată durata show-ului (20.29-22.46) o audienţă medie de 24,1 puncte de rating, emisiunea fiind urmărită de peste 4,5 milioane de telespectatori.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite