Cocaină, descoperită în camera de hotel în care a murit Whitney Houston

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fizionomia lui Whitney Houston s-a transformat din cauza exceselor
Fizionomia lui Whitney Houston s-a transformat din cauza exceselor

Ofiţerii care s-au ocupat de ancheta asupra morţii lui Whitney Houston au găsit urme de cocaină în camera de hotel în care artista a fost descoperită decedată, potrivit unor surse apropiate cazului.

Potrivit unor surse, poliţiştii au descoperit "urme dintr-o pudră albă", iar testele ulterioare au stabilit că era vorba despre cocaină, informează contactmusic.com.

Anterior, s-a spus că ofiţerii de poliţie nu au descoperit niciun fel de substanţe ilegale în camera din hotelul Beverly Hilton.

Cântăreaţa americană Whitney Houston, găsită fără suflare pe 11 februarie în camera sa de hotel, a decedat prin înec, accidental, fiind sub efectul cocainei pe care ea a ingerat-o, au anunţat autorităţile americane în urmă cu o săptămână. Cocaina, precum şi probleme cardiace au contribuit la moartea prin înec a vedetei în vârstă de 48 de ani, au menţionat medicii legiştii într-un comunicat, în care au descris cauzele acestui deces ca fiind "accidentale". Celebra cântăreaţă era cunoscută pentru dependenţa sa de droguri şi alcool.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite