Cine transmite în România noul serial "Dallas", care face furori în SUA?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Linda Grey şi Larry Hagman vor juca şi în noua serie "Dallas"
Linda Grey şi Larry Hagman vor juca şi în noua serie "Dallas"

Noul serial "Dallas" a avut premiera, miercuri, 13 iunie, în Statele Unite ale Americii. Postul de televiziune american TNT a difuzat primul episod din noul sezon al celebrului serial, care a înregistrat audienţe-record. Aproape 7 milioane de telespectatori au urmărit premiera noului "Dallas".

Noua serie are 10 episoade şi continuă povestea despre bani, putere şi rivalitate.
În "Dallas"-ul modern joacă trei dintre actorii consacraţi de serialul original: Larry Hagman, interpretul lui J. R., Patrick Duffy şi Linda Grey, care interpretează rolul lui Sue Ellen Ewing.
Povestea modernă se centrează pe generaţia tânără a familiei Ewing. Fiul lui J.R. se numeşte John Ross, dar în ecuatie apare şi băiatul adoptat al lui Bobby şi al lui Pam, Christopher. Cei doi se luptă pentru supremaţia dinastiei.
Difuzat în aproape 100 de ţări de pe întreg mapamondul între anii 1978-1990, serialul de televiziune "Dallas" a reprezentat o importantă oportunitate pentru mulţi de a intra în contact cu civilizaţia şi cultura americană.

Pentru România a fost serialul emblematic într-o perioadă când programul la televizor era limitat la câteva ore pe zi, iar in zilele de difuzare a acestuia, joi şi duminica, audienţa atingea cote extrem de ridicate.

Difuzat iniţial de postul public de televiziune, serialul "Dallas a fost reluat ulterior în mai multe rânduri de postul privat Romantica.
Deocamdată, în România, nicio televiziune nu şi-a manifestat intenţia de a prelua continuarea poveştii din Dallas.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite