Cine sunt vedetele feminine din noul sezon „Dansez pentru tine“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Catrinel Sandu
Catrinel Sandu

Jojo, Catrinel Sandu, Andreea Ibacka şi Aylin Cadîr sunt vedetele feminine care vor evolua în cel de-al doisprezecelea sezon al emisiunii „Dansez pentru tine", de la Pro TV.

Catrinel Sandu a venit special din America pentru acest concurs, care va începe luna aceasta. Absolventă a Liceului de Coregrafie şi a secţiei de coregrafie din cadrul ATF, fosta bebeluşă de la „Cronica Cârcotaşilor" are emoţii foarte mari şi speră să nu aibă accidente vestimentare, aşa cum li s-a întâmplat altor vedete, în sezoanele anterioare.

„Sunt o persoană pudică şi mi-e teamă să nu-mi cadă hainele de pe mine, să nu mi se dezgolească diverse părţi ale corpului fără ca eu să-mi dau seama. Ştiu că se poate întâmpla, pentru că în vâltoarea dansului, nu poţi să ai grija hainelor, însă aş vrea să pot să-mi cos hainele direct de piele, doar să ştiu că nu vor cădea", a mărturisit Catrinel Sandu.

Pentru Jojo, actriţa de la „Serviciul Român de Comedie", participarea la „Dansez pentru tine" înseamnă împlinirea celui mai mare vis din copilărie: acela de a dansa. Jojo şi-a dorit dintotdeauna să devină balerină şi chiar a studiat baletul un an.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite