Cine este cea mai mediatizată vedetă feminină din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihaela Rădulescu este cea mai mediatizată vedetă feminină în presa scrisă
Mihaela Rădulescu este cea mai mediatizată vedetă feminină în presa scrisă

Revenirea Mihaelei Rădulescu în televiziune, pe postul de prezentatoare a emisiunii „Alegerile Mihaelei", difuzată de Realitatea TV, a propulsat-o direct pe prima poziţie în topul celor mai mediatizate vedete feminine în presa scrisă din ultima lună, informează realitatea.net.

Top 10 celebrități

În perioada 15 mai - 14 iunie 2012, Mihaela Rădulescu a contabilizat 91 de apariţii în presa scrisă, devansând-o astfel pe Andreea Marin, care a înregistrat doar 70. În mare măsură, numărul mare de apariţii este legat de revenirea Mihaelei în televiziune, prin emisiunea „Alegerile Mihaelei", al cărei debut a fost pe data de 20 mai. Tot în această perioadă, mai exact pe 1 iunie, şi Andreea Marin a revenit pe micile ecrane, cu emisiunea „Trezeşte România", difuzată de acelaşi post, respectiv Realitatea TV.

Căsătoria dintre Teo Trandafir şi Constantin Iosef a menţinut trendul ascendent al mediatizării vedetei feminine. Astfel, dacă în martie Teo a ocupat ultima poziţie în top iar în aprilie poziţia a şasea, în ultima lună Teo Trandafir a urcat până pe locul trei, cu 61 de apariţii.

Despărţirea dintre Smiley şi Laura Cosoi a dus la prima apariţie a celei din urmă în top, direct pe poziţia a cincea, în timp ce poziţia a patra este ocupată de Inna, reintrată în top după o absenţă de două luni.

În topul celor mai mediatizate 10 celebrități masculine, omniprezentul Gigi Becali îşi menţine detaşat prima poziţie, cu 422 de apariţii, fiind urmat, la fel ca în ultimele două luni, de Răzvan Lucescu, cu 222.

Meciurile jucate de echipa naţională de fotbal a României împotriva Elveţiei şi Austriei au permis revenirea lui Victor Piţurcă în top, după o absenţă de o lună, pe poziţia a treia.

Candidatura lui Silviu Prigoană la funcţia de primar general al Capitalei a însemnat şi intrarea politicianului în top, direct pe poziţia a patra, în timp ce desemnarea lui Laurenţiu Reghecampf drept noul antrenor al Stelei marchează prima sa apariţie în top, pe poziţia a cincea.

Celebrități pe coperte

Campania electorală pentru Primăria Bucureştiului a contribuit la creşterea numărului de apariţii pe coperte ale vedetelor monitorizate. Astfel, primele poziţii sunt deţinute de doi candidaţi la funcţia de primar general, Silviu Prigoană şi Gigi Becali, cu 38, respectiv 26 de apariţii, în timp ce Victor Piţurcă ocupă locul trei. Comparativ, în luna precedentă de studiu, prima poziţie în topul celor mai multe apariţii pe coperte a deţinut-o Dan Diaconescu, cu doar 21 de apariţii.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite