Cine aţi fi vrut să fie „Vocea României“?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ştefan Stan, Iuliana Puşchilă, Cristian Sanda şi Dragoş Chircu
Ştefan Stan, Iuliana Puşchilă, Cristian Sanda şi Dragoş Chircu

În a doua zi de Crăciun, prima ediţie a emisiunii „Vocea României" şi-a desemnat câştigătorul. Ştefan Stan, în vârstă de 34 ani, a devenit mai bogat cu 100.000 de euro şi va avea un prim album lansat de Universal Music România.

În marea finală, Dragoş Chircu, Iuliana Puşchilă, Cristian Sanda şi Stefan Stan s-au luptat să demonstreze că merită titlul de „Vocea României".

Elevii lui Smiley, Moga, Loredana şi Horia Brenciu au avut de interpretat câte trei piese: una solo, un duet cu antrenorul şi un duet cu o vedetă.

Dragoş Chircu a deschis concursul cu piesa „When a man loves a woman" a lui Michael Bolton. Au urmat duetul interpretat cu Loredana, „Con te partiro" şi cel cu Pepe, „Abrazzame".

Click aici pentru duetul Dragoş Chircu-Loredana

Iuliana Puşchilă şi Horia Brenciu au încântat publicul cu piesa „ (I've Had) The Time of my Life" din filmul „Dirty Dancing", pentru ca mai apoi Iuliana să cânte „The Winner Takes it All" a grupului ABBA şi „Ca la 16 ani" împreună cu Voltaj.

Click aici pentru a urmări duetul Iuliana Puşchilă-Horia Brenciu

Cristian Sanda şi Felicia Filip au făcut un duet excepţional, interpretând „Adagio" piesa cunoscutei cântăreţe Lara Fabian. Cristian Sanda a uimit şi cu piesa „Feeling good", iar cu antrenorul său, Moga, a cântat hitul „Tot mai sus".

Click aici pentru a vedea duetul Cristian Sanda-Felicia Filip

Din repertoriul lui Ştefan Stan au făcut parte piesele: „Vivo per lei", în duet cu Andra, „Satisfaction" a celor de la Rolling Stones, cântată cu Smiley şi „My Way" a lui Frank Sinatra.

Click aici pentru a-i vedea în duet pe Ştefan Stan şi Andra

La finalul serii, publicul l-a ales câştigător pe Ştefan Stan. Pe locul al doilea s-a clasat Dragoş Chircu, urmat de Iuliana Puşchilă, iar Cristian Sanda a terminat concursul pe poziţia a patra.

Cum ar fi arătat clasamentul vostru? Spuneţi-ne în comentarii cine aţi fi vrut să devină „Vocea României"!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite