Cindy Lauper a greşit imnul SUA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa Cyndi Lauper (58 de ani) a încurcat versurile imnului naţional american pe care îl interpreta live, la semifinalele prestigiosului turneu US Open, potrivit Mediafax.

Vedeta a greşit unul dintre versurile imnului, pe care l-a interpretat sâmbătă, înaintea meciului de tenis dintre Serena Williams şi Caroline Wozniacki. Cântăreaţa a greşit doar câteva cuvinte, justificând incidentul prin faptul că era foarte emoţionată, deoarece se gândea la evenimentele de pe 11 septembrie 2001.
„Tocmai am cântat imnul la US Open. A fost o experienţă extrordinară. M-am încurcat pe la mijloc, amintindu-mi de 11 septembrie. Sper că nu am stricat totul. Am vrut să fie un moment liniştitor", a explicat vedeta pe pagina sa de Twitter. În luna februarie, Christina Aguilera a uitat un vers din imnul naţional american, în timpul galei Super Bowl.
Săptămâna aceasta, Marcel Pavel a dat naştere unui scandal şi a fost amendat pentru că a schimbat versurile imnului naţional, pe care l-a interpretat în deschiderea partidei de fotbal România-Franţa.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite