„Christmas“ semnat Michael Bublé, cel mai vândut album de Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Albumul lui Michael Bublé, „Christmas" s-a vândut în aproape 500.000 de exemplare cu o săptămână înainte de Crăciun.

În total, CD-ul cu piese de Crăciun a acumulat vânzări de peste 1.700.000 de copii doar în Statele Unite. În plus, în topurile americane Billboard A/C, piesele semnate Buble: „All I Want For Christmas Is You„ şi '„t's Beginning To Look A Lot Like Christmas", au ocupat primele două pozitii. Performanţa cântăreţului canadian nu a mai fost înregistrată până acum în topurile de „Adult Contemporany".

La nivel global, „Christmas" este un succes de invidiat, vânzând până acum 6,2 milioane de unităţi. Albumul „Christmas" se află pe primul loc în topul vânzărilor de albume în Statele Unite, Regatul Unit, Canada, Australia, Norvegia, Olanda, Irlanda, Argentina, Noua Zeelandă, Finlanda şi Coreea.

Fanii artistului au şi alte veşti bune. La sfârşitul acestei luni, prin intermediul Zynga CityVille şi versiunea lor pentru „Monopoly Meets Main Street" - cel mai popular joc de pe Facebook cu mai mult de 50 de milioane de utilizatori lunar, potrivit www.AppData.com - îl vor putea urmări pe artist online.

Michael Bublé (născut Michael Steven Bublé la 9 septembrie 1975) este un actor, cântăreţ de big band, interpret, şi cântăreţ de soft jazz italiano-canadian, nominalizat pentru premiul Grammy şi multiplu nominalizat pentru premiul muzical Juno.

Deşi a avut un succes relativ modest în Statele Unite la sfârşitul anilor 1990 şi începutul anilor 2000, albumul său omonim din 2003 a ajuns în „Top Ten" în Australia, Marea Britanie şi ţara sa natală, Canada. În 2004, un album şi video live, intitulat „Come Fly with Me" a fost listat de revista muzicală Billboard atingând poziţii bune în Top 40 din Australia. Interpretul a avut succes comercial în Statele Unite cu albumul It's Time.

Cel de-al treilea album al său, „Call Me Irresponsible", lansat la 1 mai 2007, a înregistrat succese în diferite categorii de clasificare muzicală (în special melodia „Everything").

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite