Charlie Sheen vrea să renunţe la actorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Charlie Sheen
Charlie Sheen

Charlie Sheen se gândeşte să renunţe la actorie, după filmările la "Anger Management" - cel mai recent proiect al său, scrie apropo.ro

Actorul Charlie Sheen, 46 de ani, are în plan să "se pensioneze" ca actor, după ce termină filmările la "Anger Management", la care lucrează în prezent.

Actorul din "Doi bărbaţi şi jumătate" spune că vrea o viaţă alături de familie şi timpul să îl dedice celor dragi.

"După ce termin filmările voi face tot ce îmi trece prin cap, şi doar pentru mine. Mă apuc de fotbal şi mă voi duce în toate parcurile de distracţie alături de familie. Anger Management este ultimul meu proiect cinematografic", spune actorul.

Charlie are o carieră actoricească de 30 de ani. I se pare o eternitate, motiv pentru care vrea acum să facă şi alte lucruri în viaţă, dar care să nu mai aibă legătură cu meseria sa.

"La un moment dat oboseşti să stai în pielea altcuiva, să spui vorbele altcuiva sau să stai în spaţiul altcuiva", a mai adăugat Sheen.

Charlie Sheen este tatăl a cinci copii: trei fete şi doi băieţi, aceştia din urmă fiind gemeni. Nici unul nu locuieşte cu tatăl lor.

Charlie Sheen a fost concediat din "Doi bărbaţi şi jumătate" în 2010, fiind înlocuit de Ashton Kutcher. Deşi ambele părţi au avut de pierdut de pe urma concedierii sale, lucrurile doar aşa au putut să meargă înainte.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite