Charlie Sheen şi-a cerut scuze pentru comportamentul său

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Charlie Sheen şi-a cerut scuze pentru comportamentul său
Charlie Sheen şi-a cerut scuze pentru comportamentul său

Charlie Sheen şi-a cerut scuze pentru comportamentul său nebunesc de anul trecut şi recunoaşte că nu e deloc mândru când priveşte în urmă, relatează „The Sun“.

Actorul în vârstă de 46 de ani a apărut la emisiunea „Today“ prezentată de Matt Lauer şi a mărturisit că nu mai recunoaşte părţi din el, în special când vine vorba de omul din spatele căderilor nervoase.

„Nu recunoşteam părţi din omul care eram atunci. Îmi doream să fie vorba de corpul altei persoane. Cred că acum planul e să mă prezint din nou îm faţa Americii şi a mass media şi să spun: «Îmi pare rău pentru tot, dar iată ce se întâmplă acum.»", a declarat Charlie

Acum mai bine de un an, în timp ce ducea o luptă crâncenă cu alcoolul şi dependenţa de droguri, Sheen şi-a pierdut rolul din serialul de succes „Doi bărbaţi şi jumătate", după ce l-a abuzat verbal pe creatorul acestuia, Chuck Lorre. A fost înlocuit de Ashton Kutcher şi recunoaşte că nu este foarte bucuros când se gândeşte la acest lucru.

„Nu vreau ca experienţa din serialul «Doi bărbaţi şi jumătate» să fie ca o amprentă pentru viaţa mea în televiziune, nu se poate termina aşa.", a mai adăugat actorul.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite