Charlie Sheen, „omorât“ de scenarişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Producătorii serialului TV „Doi bărbaţi şi jumătate" au găsit soluţia pentru a-l scoate definitiv din scenă pe personajul interpretat de Charlie Sheen: scenariştii l-au „ucis", iar telespectatorii vor urmări funeraliile acestuia în primul episod al noului sezon, în luna septembrie, potrivit deadline.com. Acest prim episod va avea două părţi şi îl va introduce în cadru pe Ashton Kutcher (33 de ani), noua vedetă a seria

Personajul Charlie Harper din  „Doi bărbaţi şi jumătate" i-a adus lui Charlie Sheen (46 de ani) un salariu-record - 2 milioane de dolari pentru fiecare episod - conferindu-i superlativul de cel mai bine plătit actor de televiziune. Deşi Sheen a contribuit la succesul acestei producţii TV -  „Doi bărbaţi şi jumătate" este cel mai vizionat serial de comedie din SUA -, producătorul Chuck Lorre l-a concediat pe actor, în luna martie, în urma scandalurilor pu­blice - consum de alcool, droguri şi violenţă domestică - în care a fost implicat.

Casa de la Malibu, de vânzare

În prima parte a episodului pilot, telespectatorii vor asista la funeraliile lui Charlie Harper - la care vor fi prezente toate fostele sale prietene - şi la punerea la vânzare a casei de pe plajă a acestuia. Printre potenţialii cumpărători ai casei se va afla şi Ashton Kutcher, dar şi competitori-surpriză care sunt celebrităţi din lumea reală. Povestea se continuă cu suspans în a doua parte a episodului, deoarece personajul lui Kutcher nu reuşeşte să cumpere prea uşor casa din Malibu. 

Citeşte pe forbes.ro lecţia exceselor şi vezi cum arată topul vedetelor decăzute

Vezi pe forbes.ro cu ce show va reveni Charlie Sheen pe micile erane

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite