Charlie Sheen, despre Asthon Kutcher: „Face tot ce poate”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Charlie Sheen - Reuters
Charlie Sheen - Reuters

La cinci episoade difuzate din noul sezon al serialului „Doi bărbaţi şi jumătate", fostul protagonist Charlie Sheen crede că succesorul său, Ashton Kutcher, „face ce poate", dar că producţia nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor. „Sunt extrem de dezamăgit de felul în care se ocupă cei care au rămas de ce am lăsat eu în urmă", a declarat actorul în vârstă de 46 de ani.

După surprinzătoarele cuvinte amabile adresate „rivalului" său, Sheen a mai adăugat că rolul său - un bărbat aproape alcoolic şi afemeiat - că nu este blestemat, făcând referire la recentul scandal în care este implicat succesorul său. Kutcher şi-ar fi înşelat soţia, Demi Moore, cu o tânără pe nume Sara Leal.
Totuşi, după ce serialul a debutat cu o audienţă de 27,7 milioane de telespectatori, cifrele scad de la o săptămână la alta, concomitent cu detaliile noi despre aventura starului american în vârstă de 33 de ani. Astfel, episodul 5, difuzat la 17 octombrie, a fost urmărit de doar 14,85 de milioane de spectatori ai CBS, cu 2,25 de milioane mai puţini decât în săptămâna precedentă.
Cu toate acestea, audienţele sunt mai mari decât în vremea când Sheen era protagonistul serialului. Actorul, bucuros de problemele întâmpinate de echipa din care a fost exclus, a mai declarat: „Oamenii nu sunt proşti, cel puţin nu toţi".
Charlie Sheen, protagonistul seriei „Doi bărbaţi şi jumătate", a fost dat concediat după opt sezoane din cauza problemelor sale de comportament.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite