Celebrul J.R. e octogenar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Larry Hagman, interpretul personajului J.R., magnatul petrolului cinic şi lipsit de scrupule din serialul „Dallas", împlineşte astăzi 80 de ani. Difuzat în anii '80, serialul a avut un succes extraordinar în întreaga lume, fiind difuzat în 57 de ţări.

Cel mai urmărit episod din cele 357, difuzate între 1978 şi 1991, timp de 13 sezoane, a fost „Cine l-a împuşcat pe J.R.?".  Acesta a stabilit un record de audienţă: 350 de milioane de telespectatori. Cel mai detestat personaj din saga familiei Ewing, J.R. a reuşit „să câştige" antipatia a milioane de fani, intrigaţi de manevrele de culise pe care acest afacerist veros le făcea de la un episod la altul. Larry Hagman are o opinie personală despre serialul care l-a făcut celebru.

J.R. a venit în România

El a declarat într-un interviu că în perioada de glorie a serialului, în anii '80, preşedintele Nicolae Ceauşescu a permis difuzarea producţiei în România, pentru a le arăta cetăţenilor români decadenţa şi corupţia din ţările occidentale. „România a difuzat serialul «Dallas» pentru a le arăta românilor cât de corupt era sistemul american, însă totul s-a încheiat când românii care l-au pus la zid pe Ceauşescu, care era un dictator, şi l-au împuşcat de 500 de ori - pentru că ei voiau toate acele lucruri pe care le-au văzut în serial şi de care nici nu ştiau că există", a declarat Larry Hagman. În 2006, celebrul actor a venit la Bucureşti la invitaţia Fundaţiei Prinţul Paul de România.

„Un personaj ca J.R. apare o singură dată în viaţa de actor. Dacă aş putea da timpul înapoi, aş face exact la fel: ­l-aş interpreta pe J.R. cu plăcere şi cu umor", a spus actorul despre personajul pe care l-a interpretat. 

ADVNWS20110920_0543
Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite