Cele mai scumpe inele de logodnă oferite de vedete iubitelor lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Inelul lui Beyonce a costat 5 milioane de dolari
Inelul lui Beyonce a costat 5 milioane de dolari

Vedetele sunt destul de generoase când vine vorba de inelul de logodnă şi vor să îşi răsfeţe iubitele cu cele mai scumpe bijuterii.

Cea mai norocoasă a fost Beyonce. Aceasta a primit de la rapper-ul Jay-Z un inel în valoare de 5 milioane de dolari, cu diamante de 18 carate, potrivit unei analize realizate de „The Huffington Post".

O urmează îndeaproape Paris Hilton, care a primit de la fostul logodnic, Paris Latsis, o bijuterie de 24 de carate valorând 4,7 milioane de dolari.

Locul trei îl ocupă Donald Trump cu inelul dăruit soţiei sale, care a costat 3 milioane de dolari şi are 15 carate.

Inelul primit de Mariah Carey de la Nick Cannon a costat puţin peste 2 milioane de dolari şi are 59 de diamante, fiind pe locul 4 în top.

Kim Kardashian e şi ea în primele zece norocoase. Aceasta a fost cerută în căsătorie de baschetbalistul Kris Humphrey cu un inel în valoare de 2 milioane de dolari şi 20 de carate.

Nici Michael Douglas nu s-a lăsat mai prejos. El a plătit 2 milioane de dolari, dar pentru un inel cu doar 10 carate, pe care i l-a cumpărat lui Catherine Zeta-Jones.

Locurile 7 şi 8 sunt ocupate de inelele oferite de Seal şi Tom Cruise partenerelor lor, Heidi Klum, respectiv Katie Holmes, care au costat 1.5 milioane de dolari. Între timp, Heidi Klum şi Seal s-au despărţit.

Inelul de logodnă al lui Mark Anthony pentru Jennifer Lopez a costat 1 milion de dolari, aflându-se pe locul 9 în top, iar cel oferit de Ben Affleck lui Jennifer Garner încheie topul, costându-l pe actor 500 de mii de dolari.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite